Μετέφερε παράνομα τόνους πετρέλαιο - Ανακόπηκε και συνελήφθη 41χρονος

Μετέφερε παράνομα τόνους πετρέλαιο - Ανακόπηκε και συνελήφθη 41χρονος

Μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας, της ΜΜΑΔ, γύρω στις 11.30 χθες το βράδυ, ανέκοψαν για έλεγχο, άντρα ηλικίας 41 ετών, ο οποίος διακινείτο με αυτοκίνητο που οδηγούσε, σε περιοχή στον Αναλυόντα.

Κατά τον έλεγχο, τα μέλη της Αστυνομίας διαπίστωσαν ότι, ο 41χρονος μετέφερε με το όχημα του, τέσσερα πλαστικά ντεπόζιτα και δύο παγούρια, που περιείχαν ποσότητα καυσίμων και συγκεκριμένα πετρέλαιο, συνολικού βάρους 4 περίπου τόνων.

Με τον εντοπισμό της μεγάλης ποσότητας καυσίμων, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 41χρονου, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης μεταφοράς καυσίμων με μη αδειοδοτημένο όχημα. Η ποσότητα καυσίμων κατακρατήθηκε ως τεκμήριο, ενώ η ακριβής ζύγιση της, αναμένεται να γίνει στη συνέχεια των εξετάσεων.

Η Αστυνομία έχει ήδη ενημερώσει το Τμήμα Τελωνείων, για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων των Τελωνειακών Αρχών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE