ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς Πρωταγωνιστεί στην Παγκόσμια Καμπάνια της Toyota "START YOUR IMPOSSIBLE" ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς Πρωταγωνιστεί στην Παγκόσμια Καμπάνια της Toyota "START YOUR IMPOSSIBLE" ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό η Toyota Κύπρου ανακοινώνει τη συμμετοχή του αγαπημένου Κύπριου αθλητή Μίλαν Τραΐκοβιτς στην παγκόσμια καμπάνια της Toyota "START YOUR IMPOSSIBLE", η οποία θα προβληθεί κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Ο Λούκας Λεωνίδου, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Toyota Κύπρου, με ιδιαίτερη περηφάνια δήλωσε ότι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Κύπριος αθλητής Μίλαν Τραΐκοβιτς επιλέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στην παγκόσμια καμπάνια της Toyota. Η αξιοσημείωτη ιστορία του Μίλαν σε συνδυασμό με την εξέχουσα προσωπικότητα του, έχουν μαγνητίσει το ενδιαφέρον και την προσοχή των συνάδελφων μας σε Ιαπωνία και Ευρώπη και ως εκ τούτου μας προσέγγισαν με την πρόταση συμμετοχής του στην Παγκόσμια εκστρατεία. Η επιλογή του δεν είναι τυχαία καθότι ο Μίλαν αντιπροσωπεύει πλήρως το πνεύμα και την αποφασιστικότητα που αποτελούν την ουσία του μηνύματος "START YOUR IMPOSSIBLE". Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Μίλαν και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αγώνες του Παρισιού».

Η καμπάνια "START YOUR IMPOSSIBLE" είναι αφιερωμένη στους πραγματικούς ήρωες πίσω από την επιτυχία των αθλητών, τους προπονητές, τους γονείς, τους συναθλητές και τους φίλους που υποστηρίζουν τους αθλητές σε κάθε τους βήμα. Μέσα από συγκινητικές ιστορίες, η καμπάνια παρουσιάζει πώς η συλλογικότητα και η υποστήριξη των αγαπημένων μας ανθρώπων μπορούν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά.

Η εμπνευσμένη εκστρατεία είναι αποτέλεσμα συνεργασίας των διαφημιστικών εταιρειών Saatchi & Saatchi (Λος Άντζελες και Ντάλας) και Dentsu (Τόκιο), οι οποίες εργάστηκαν ως μια ολοκληρωμένη ομάδα για τη δημιουργία της. Μέσα από αυτήν, η Toyota επιδιώκει να εμπνεύσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να πετύχουν τους δικούς τους στόχους ή τα δικά τους «αδύνατα», αναδεικνύοντας την αξία της υποστήριξης και της συνεργασίας.

Δείτε την ταινία εδώ:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• «Έφυγε» ο Συνταγματάρχης εν αποστρατεία Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος – Η παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top