LIKE ONLINE

Εντάσεις και πολλές συζητήσεις γι’ αυτά τα ζώδια μέχρι το τέλος του μήνα

Εντάσεις και πολλές συζητήσεις γι’ αυτά τα ζώδια μέχρι το τέλος του μήνα

Τρία είναι τα ζώδια που θα βιώσουν μεγάλες εντάσεις μέχρι το τέλος του μήνα. Σύμφωνα με τις προβλέψεις και, ενώ η επιρροή της Πανσελήνου του Ιουλίου δεν έχει περάσει ακόμα και ο Ερμής ξεκινά το ταξίδι του στην Παρθένο, θα υπάρχει ασυννενοησία, παρεξηγήσεις, πίεση και ξεσπάσματα.

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκετε προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Κι αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω κάντε μια μεγαλύτερη προσπάθεια.

Κριός

Είναι γνωστό πως δύσκολα υποχωρείτε και δύσκολα αλλάζετε γνώμη. Τις περισσότερες φορές αυτό σας βγαίνει σε καλό, αυτή τη περίοδο όμως το πείσμα και οι εντάσεις δεν θα καταλήξουν υπέρ σας. Ειδικότερα στις ερωτικές και προσωπικές σχέσεις πρέπει να ρίξετε νερό στο κρασί σας, αν όντως θέλετε να παραμείνετε σε αυτές.

Ζυγός

Όσο κι αν απεχθάνεστε τις εντάσεις και τους τσακωμούς, υπάρχουν φορές που οι καταστάσεις σάς ωθούν στα άκρα. Έχετε τις διπλωματικές ικανότητες που χρειάζεται για να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, μπορεί να μην καταφέρετε να τις χρησιμοποιήσετε σωστά τις επόμενες ημέρες. Παρ’ όλα αυτά αντιλαμβάνεστε γρήγορα το πότε έχετε άδικο και πράττετε αναλόγως, αυτό είναι το θετικό.

Σκορπιός

Ναι, λειτουργείτε υπόγεια και χάρη στο καλό σας ένστικτο αντιλαμβάνεστε εύκολα τις αδυναμίες του άλλου. Θέλετε να έχετε τον πρώτο και τελευταίο λόγο και άπαξ και ξεσπάσετε δεν συγκρατήστε με τίποτα. Αυτές τις ημέρες διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί από τη στιγμή που θα υπάρξει η διένεξη, δεν υπάρχει γυρισμός.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• «Έφυγε» ο Συνταγματάρχης εν αποστρατεία Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος – Η παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top