ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφερε τα «πάνω-κάτω» το ροζ βίντεο στο Κούριο – «Θέλουμε μέτρα ασφάλειας - Να τους δώσουμε τη σημασία που τους αξίζει»

Έφερε τα «πάνω-κάτω» το ροζ βίντεο στο Κούριο – «Θέλουμε μέτρα ασφάλειας - Να τους δώσουμε τη σημασία που τους αξίζει»

Τα «πάνω-κάτω» έφερε το βίντεο ερωτικού περιεχομένου που γυρίστηκε στον αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου στη Λεμεσό, ενώ γίνετε συζήτηση για εγκατάσταση καμερών ασφαλείας για να διαφυλάσσονται οι αρχαιολογικοί χώροι.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», η Αρχαιολογική Λειτουργός, Δήμητρα Αριστοτέλους, ανέφερε ότι, «είμαστε σε προχωρημένο στάδιο τα τελευταία δύο χρόνια, για να προλάβουμε παραβατικές συμπεριφορές στους αρχαιολογικούς χώρους, προωθούμε την εγκατάσταση ψηφιακών τεχνολογιών».

Σε πρώτη φάση, συνέχισε, «έχουν εγκατασταθεί στο αρχαιολογικό πάρκο Κάτω Πάφου κάμερες και βρισκόμαστε τώρα στο στάδιο εξέτασης για εγκατάσταση και σε άλλους χώρους».
«Από πλευράς της Αστυνομίας, γίνονται όλα τα διαβήματα και έχουμε εμπιστοσύνη ότι σύντομα θα λυθεί», τόνισε η κα Αριστοτέλους.

Ταυτόχρονα, σχετικά με το θέμα κλήθηκε να μιλήσει και ο Δήμαρχος Λεμεσού, Γιάννης Αρμεύτης, ο οποίος ανέφερε ότι, «θέλουμε μέτρα ασφάλειας, θέλουμε αναβάθμιση των αρχαιολογικών χώρων και έτσι, να τους δώσουμε τη σημασία που τους αξίζει».

«Δεν είναι μόνο το θέμα της ταινίας, απλός προκύπτει το πρόβλημα σε σχέση με την ορθότερη διαχείριση, να δώσουμε τη σημασία, είτε αφορά τη φύλαξη, είτε τον ευπρεπισμό, είτε τις υποδομές που χρειάζονται αυτοί οι χώροι. Χρειάζεται μια στρατηγική γι’ αυτούς τους αρχαιολογικούς χώρους», είπε καταληκτικά ο κ. Αρμεύτης.

Δείτε βίντεο:

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• «Έφυγε» ο Συνταγματάρχης εν αποστρατεία Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος – Η παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top