Τραγωδία στην Κρήτη: Ηλικιωμένος καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του

Τραγωδία στην Κρήτη: Ηλικιωμένος καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του

Μία νέα τραγωδία καταγράφηκε στην άσφαλτο της Κρήτης με έναν άνδρα να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής (26/7) στο Λασίθι.

Το τροχαίο, σύμφωνα με το creta24.gr, σημειώθηκε στον Κουδούμαλο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι, με αποτέλεσμα ο οδηγός να καταπλακωθεί από το όχημά του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, όμως δυστυχώς ήταν αργά για τον άτυχο άνδρα.

Η Αστυνομία διερευνά μια πληροφορία που αναφέρει ότι ο ηλικιωμένος βρισκόταν με τη γυναίκα του στο όχημα. Κάποια στιγμή ο άτυχος άνδρας σταμάτησε στην άκρη το αυτοκίνητο και κατέβηκε από αυτό η γυναίκα του. Λίγα λεπτά αργότερα, είδε το όχημα του συζύγου της να πέφτει στο χαντάκι.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE