ΔΙΕΘΝΗ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτοί είναι οι αθλητές που έχουν λογαριασμό στην πλατφόρμα Only Fans

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αυτοί είναι οι αθλητές που έχουν λογαριασμό στην πλατφόρμα Only Fans

Οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι μεν το όνειρο πολλών αθλητών, ωστόσο, δεν είναι κάτι που από μόνο του μπορεί να εξασφαλίσει το βιοπορισμό των αθλητών. Ως εκ τούτου, κάποιοι από τους Ολυμπιονίκες έχουν στραφεί σε ορισμένους εναλλακτικούς τρόπους για να βγάλουν τα προς το ζην.

Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι και το Only Fans, στο οποίο επιδεικνύουν τα γυμνασμένα τους από τον αθλητισμό σώματα τους. Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία έχει συγκεντρώσει ορισμένους Ολυμπιονίκες που χρησιμοποιούν την γνωστή πλατφόρμα, στην συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει και ο Βρετανός αστέρας των καταδύσεων Jack Laugher, που έχει ένα χρυσό μετάλλιο και ένα MBE.

Ενώ λοιπόν, ο κόσμος αναμένει την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, ακολουθεί μια λίστα με Ολυμπιονίκες και αθλητές που έχουν συμμετάσχει στο θεσμό, οι οποίοι πλέον μοιράζονται πιο «ιδιαίτερο» περιεχόμενο στην πλατφόρμα Only Fans.

Elise Christie

Πρώτη είναι η πρώην αστέρας του πατινάζ της ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας, Elise Christie, 33 ετών, η οποία έχει κερδίσει δέκα χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τρία στο Παγκόσμιο. Η Christie αποσύρθηκε το 2021 από τον αθλητισμό, ενώ έχει γίνει γνωστό ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με τον αλκοολισμό, τον αυτοτραυματισμό και την έλλειψη στέγης. Η αθλήτρια πλέον μοιράζεται «αυθόρμητο και συναρπαστικό περιεχόμενο» στο Only Fans και χρεώνει περίπου 8,3 ευρώ το μήνα για πρόσβαση σε αυτές.




Alysha Newman

Η Καναδή Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ Alysha Newman, 30 ετών, η οποία φέτος διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο μοιράζεται επίσης πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες στην πλατφόρμα, στις οποίες μπορεί κανείς να αποκτήσει πρόσβαση 11,85 ευρώ το μήνα.




Liz Cambage

H Liz Canbage είναι μια 32χρονη καλαθοσφαιρίστρια από την Αυστραλία και χάλκινη ολυμπιονίκης του 2012. Φέτος στο Παρίσι θα αγωνιστεί για την Sichuan Yuanda, την Κινεζική Ένωση Μπάσκετ Γυναικών. Ωστόσο, η αθλήτρια έχει στο παρελθόν δηλώσει ότι δεν είναι ικανοποιημένη από τα χρήματα που αποκομίζει, έχοντας δηλώσει στο παρελθόν ότι ένας προπονητής μπορεί να κερδίζει τέσσερις φορές περισσότερα από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες - έχει δημιουργήσει ένα προφίλ στο Only Fans.

Σύμφωνα με το TotalSportal, ο λογαριασμός της, στον οποίο η συνδρομή είναι περίπου 12 ευρώ το μήνα συγκεντρώνει 1,4 εκατ. ευρώ το μήνα.


Jack Laugher

Ο 29χρονος αθλητής καταδύσεων, Jack Laugher, έγινε ο πρώτος Ολυμπιονίκης της Μεγάλης Βρετανίας στο εν λόγω άθλημα το 2016. Διαθέτει μια τεράστια συλλογή μεταλλίων από αγώνες, συμπεριλαμβανομένων τριών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Noah Williams

Ο 24χρονος καταδύτης από τη Μεγάλη Βρετανία, Noah Williams, έκανε το Ολυμπιακό του ντεμπούτο στο Τόκιο 2020 και ελπίζει για το πρώτο του Ολυμπιακό μετάλλιο φέτος στο Παρίσι. Στην ιστοσελίδα του στο OnlyFans υπόσχεται στους οπαδούς τους ότι μπορούν να συνομιλήσουν μαζί του «προσωπικά».



Matthew Mitcham

Ο 36χρονος Αυστραλός δύτης, Matthew Mitcham, κέρδισε χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 στην πλατφόρμα των 10 μέτρων. Ο ίδιος δηλώνει ότι ο λογαριασμός του OnlyFans περιλαμβάνει κάποιας μορφής γύμνια, ξεκαθαρίζει ότι ο λογαριασμός δεν περιλαμβάνει τίποτα «πολύ τολμηρό».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top