ΕΛΛΑΔΑ

Πολύνεκρη τραγωδία στη Μεσσηνία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος - Τοξικολογικές στον οδηγό της νταλίκας

Πολύνεκρη τραγωδία στη Μεσσηνία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος - Τοξικολογικές στον οδηγό της νταλίκας

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση διεκομίσθη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης ένας 19χρονος που τραυματίστηκε στο πολύνεκρο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Ιουλίου στην Ελαία Μεσσηνίας στο 47ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κυπαρισσίας – Πύργου.

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα διεκομίσθη σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα και από εκεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα συνέβη όταν φορτηγό εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε και παρέσυρε τρία αυτοκίνητα. Από τα συντρίμμια των οχημάτων ανασύρθηκαν συνολικά τέσσερις νεκροί, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, μια 12χρονη και ένα βρέφος.

Ποιοι επέβαιναν στα τρία οχήματα

Από το πρώτο όχημα έχασε τη ζωή του ακαριαία ένας 38χρονος καθώς και ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους. Ζωντανή βγήκανε η μητέρα του, 38 ετών, η οποία επίσης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας και ένα εξάχρονο το οποίο έφερε σοβαρά τραύματα και διακομίστηκε το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οικογένεια που βρισκόταν στο αυτοκίνητο είναι μόνιμοι κάτοικοι Λονδίνου, βρίσκονταν για διακοπές σε συγγενείς τους στο Ναύπλιο και σήμερα έκαναν εκδρομή.

Στο δεύτερο αυτοκίνητο επέβαιναν ο σοβαρά τραυματίας 19χρονος, όπως και ο 44χρονος πατέρας του που σκοτώθηκε ακαριαία, καθώς και η αδερφή του 19χρονου, μια 12χρονο που εξίσου έχασε τη ζωή της. Μαζί τους βρισκόταν και μία 66χρονη, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση φέροντας θλαστικά τραύματα στο θώρακα.

Υπήρχε και εμπλοκή και από ένα τρίτο όχημα στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο επέβαιναν, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δυο ομογενείς από τις ΗΠΑ, οι οποίοι όταν αντιλήφθηκαν την νταλίκα έστρεψαν μόνοι τους το όχημα και το έριξαν σε ένα χαντάκι για να αποφύγουν την νταλίκα. Δεν τραυματίστηκαν αλλά το όχημα τους υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Εξετάσεις στον 39χρονο οδηγό της νταλίκας

Ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας συνελήφθη και νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Έχει ληφθεί αίμα για να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ έχει ζητηθεί και πραγματογνωμοσύνη για όλα τα εμπλεκόμενα οχήματα. Επίσης έχει ζητηθεί και νεκροψία νεκροτομή για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους.

Ο 39χρονος όταν είναι σε θέση να απολογηθεί , θα παρουσιαστεί ενώπιον των αρχών για να εξηγήσει τα αίτια και τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Καταγγελία Δημάρχου Δρομολαξιάς στον ΥΠΕΣ - Παράνομες διαδικασίες επιλογής μελών Σχολικής Εφορείας

• Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε και ο δεύτερος τραυματίας - Διερευνάται απόπειρα φόνου

• Γνήσιος Κύπριος ταξιτζής: Δεν τον αρκούσε ένα πάρκινγκ και έπιασε... τρία - Δείτε φωτογραφίες

• Airbnb: «Αγκάθι» για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις τουρισμού - Τα προβλήματα, τα μέτρα και οι… παρανομίες

• Θερμοπληξία: Τι να κάνετε για να προστατέψετε τα παιδιά το καλοκαίρι

• Μπροστά στη μόρφωση οι Κύπριοι: Ψηλά στις χώρες με τα άτομα που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους – Αναλυτικά στοιχεία

• Σελίν Ντιόν: Η συγκίνηση της με όσους την ευχαρίστησαν για την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς - Δείτε βίντεο



Τερματικό στο Βασιλικό: Αυτές είναι οι παραβάσεις που εντοπίζει η ΕΕ - Ζητά πίσω 68 εκατ. ευρώ

Τερματικό στο Βασιλικό: Αυτές είναι οι παραβάσεις που εντοπίζει η ΕΕ - Ζητά πίσω 68 εκατ. ευρώ

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (ΥΕΕΒ) ανακοινώνει ότι έλαβε επιστολή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην οποία καταγράφονται πιθανές παρατυπίες που προέκυψαν κατά την περίοδο αξιολόγησης του διαγωνισμού για την κατασκευή και λειτουργία του Τερματικού Αποθήκευσης και Επαναεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στο Βασιλικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top