Υπό 8ημερη κράτηση οι 4 ύποπτοι για την βομβιστική επίθεση σε όχημα αξιωματικού των Φυλακών

Υπό 8ημερη κράτηση οι 4 ύποπτοι για την βομβιστική επίθεση σε όχημα αξιωματικού των Φυλακών

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον τεσσάρων προσώπων, τα οποία συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 04/07/2024, σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 60χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή της Λευκωσίας. Από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλετο σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση, τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 27, 31, 39 και 42 ετών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE