ΠτΔ: «Συγκινημένος για την υπερπροσπάθεια του Μάριου» - «Θα κάνουμε περισσότερα για τους αθλητές μας» - Φωτογραφίες

ΠτΔ: «Συγκινημένος για την υπερπροσπάθεια του Μάριου» - «Θα κάνουμε περισσότερα για τους αθλητές μας» - Φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, που παρακολούθησε το Σάββατο στο Παρίσι τον αγώνα και την πρόκριση του Μάριου Γεωργίου στον τελικό του Μονόζυγου, δήλωσε στη δημοσιογραφική ομάδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής ότι είναι «συγκινημένος για την υπερπροσπάθεια του Μάριου».

Μετά το πέρας του αγώνα συνομίλησε με τον Μάριο Γεωργίου, με τον οποίο έδωσαν ραντεβού να συναντηθούν κατ΄ιδίαν όταν επιστρέψει Κύπρο.

«Η παρουσία του ανάμεσα σε αθλητές που είδα από τόσες χώρες, χώρες πολυπληθέστερες από την Κυπριακή Δημοκρατία μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και θέλω να πω ότι με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες ότι ως Πολιτεία σαφώς θα κάνουμε περισσότερα για τους αθλητές μας, ειδικότερα στην πτυχή που αφορά την επαγγελματική αποκατάσταση, γιατί γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι είναι κάτι που τους προβληματίζει. Ένας αθλητής που συμμετέχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν πρέπει να έχει τέτοιου είδους ανησυχίες. Άρα, ως πολιτεία θα ανταποκριθούμε όχι μόνο αλλά ειδικότερα σε αυτή την πτυχή», πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε ανάρτηση του στα κοινωνικά του δίκτυα μετά την πρόκριση του Μάριου Γεωργίου στον τελικό του Μονόζυγου έγραψε: «Συγχαρητήρια Μάριος Γεωργίου. Περηφάνια και συγκίνηση».

Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδου, σε ανάρτηση της στα κοινωνικά της δίκτυα έγραψε: «Συγχαρητήρια Μάριε Γεωργίου. Μας έκανες για άλλη μια φορά περήφανους. Συνέχισε δυνατά, είμαστε δίπλα σου».

Η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου σε ανάρτηση της στα κοινωνικά της δίκτυα έγραψε: «Μπράβο Μάριε. Περήφανη και συγκινημένη που έζησα την τεράστια προσπάθεια σου από κοντά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE