Τρία νέα περιστατικά θερμοπληξίας - Διασωληνωμένη στην Εντατική 66χρονη

Τρία νέα περιστατικά θερμοπληξίας - Διασωληνωμένη στην Εντατική 66χρονη

Τρία άτομα νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με θερμοπληξία εκ των οποίων οι δύο είναι σε μονάδα εντατικής θεραπείας με την κατάσταση τους να είναι σοβαρή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) Χαράλαμπος Χαριλάου.

«Έχουμε τον 34χρονο ο οποίος αποσηλωνήθηκε αλλά παραμένει στην μονάδα εντατικής και χθες μπήκε ακόμη μια γυναίκα, 66 χρόνων στην εντατική διασωληνωμένη και υπάρχει και ακόμη μια γυναίκα 78 χρόνων με θερμοπληξία που είναι σε θάλαμο», είπε.

Η 25χρονη που νοσηλευόταν με θερμοπληξία πήρε εξιτήριο.

Όπως ανέφερε ο κ. Χαριλάου, «έχουμε καθημερινά περιστατικά με θερμική εξάντληση που επισκέπτονται τα ΤΑΕΠ των δημόσιων νοσηλευτηρίων, παίρνουν την δέουσα ιατρική περίθαλψη και απολύονται».

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»

Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»

Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE