ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εργαζόταν παράνομα σε παγωταρία στην Πάφο - Συνελήφθη 29χρονος

Εργαζόταν παράνομα σε παγωταρία στην Πάφο - Συνελήφθη 29χρονος

Στην σύλληψη 29χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου χτες Κυριακή για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας ενώ θα κατηγορηθεί και ο εργοδότης του για παράνομη εργοδότηση και απασχόληση.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου το πρωί της Κυριακής μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου εντόπισαν σε παγωταρία - κατόπιν πληροφορίας ότι στο συγκεκριμένο υποστατικό εργάζονται παράνομα αλλοδαποί - ένα πρόσωπο να ασχολείται με το καθάρισμα του καταστήματος.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 29χρονο ο οποίος φέρεται να παρέμενε στην Δημοκρατία παράνομα από τις 14.7.24 και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής και παράνομης απασχόλησης και τελεί υπό κράτηση, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου.

Ο εργοδότης του, ηλικίας 35 ετών, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, κλήθηκε στην ΑΔΕ Πάφου και ανακρίθηκε ενώ σήμερα Δευτέρα αναμένεται να κατηγορηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για να κλητευθεί αργότερα.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Φόρεσαν χειροπέδες σε 32χρονη για τα 40 κιλά κάνναβης και οπλισμό στη Λεμεσό

• Ακύρωση πτήσεων: Σε πόσες μέρες πρέπει να πάρετε τα λεφτά σας πίσω – Τι συμβαίνει με καθυστερήσεις και πτώχευση αεροπορικής

• Τίτλοι τέλους για την «Προίκα του Μωρού» - Γιατί «μπήκε» σε αναστολή

• Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

• Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή είναι η νέα επαγγελματική του δραστηριότητα



Εκτάκτως στον ΕΟΑ Λάρνακας ο ΥΠΕΣ - Επισκέφθηκε και τον ΕΟΑ Λεμεσού

Εκτάκτως στον ΕΟΑ Λάρνακας ο ΥΠΕΣ - Επισκέφθηκε και τον ΕΟΑ Λεμεσού

Ο Υπουργός θα επισκεφθεί σήμερα τα γραφεία του ΕΟΑ της Επαρχίας (τομέας αδειοδότησης, πρώην Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, Γωνία Ήρας και Φώτη Κόντογλου).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top