LIKE ONLINE

Αυτό το ζώδιο επιδιώκει περισσότερο από όλα έναν πλούσιο γάμο

Αυτό το ζώδιο επιδιώκει περισσότερο από όλα έναν πλούσιο γάμο

Είναι πολλοί, και πολλές, που όταν επιλέγουν έναν σύντροφο για σταθερή σχέση, ειδικά για μια σχέση ζωής, λαμβάνουν υπόψη τους την οικονομική και επαγγελματική κατάστασή του, γιατί γνωρίζουν ότι η σταθερότητα σε αυτό τον τομέα είναι καθοριστικής σημασίας για τη μακροβιότητα ενός γάμου.

Ένα ζώδιο όμως συγκεκριμένα είναι διαβόητο για το κυνήγι των πλούσιων γάμων, καθώς αγαπάει ιδιαίτερα την πολυτέλεια και την άνεση. Για να είμαστε δίκαιοι, είναι τρία τα ζώδια που φημίζονται για τα ακριβά γούστα τους: ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως. Ο Παρθένος και ο Αιγόκερως, όμως, στα νοερά κριτήρια που θέτουν όταν επιλέγουν το έτερον ήμισυ δεν θέτουν στην κορυφή τον πλούτο.

Ο Ταύρος, από την άλλη, είναι έρμαιο της επιρροής της Αφροδίτης, του πλανήτη της ομορφιάς, της αξίας και της πολυτέλειας. Έχει τέτοιο πάθος για υλικά αγαθά, που αυτό μπορεί να υπαγορεύσει και τον έγγαμο βίο του. Αν μάλιστα είστε γεννημένοι μεταξύ 20 Απριλίου και 20 Μαΐου, είναι πιθανότερο να συνεκτιμήσετε το ύψος του τραπεζικού λογαριασμού του αγαπημένου ή της αγαπημένης σας προτού πείτε το «ναι» ή κάνετε την πρόταση γάμου.

Άλλοι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου ζωδίου, βέβαια, δεν αποσκοπούν σε έναν πλούσιο γάμο για την οικονομική ευημερία τους. Βασίζονται στις δικές τους δυνάμεις και στη σκληρή δουλειά για να πετύχουν τους προσωπικούς στόχους τους, ακόμα και αν αυτοί περιλαμβάνουν μια μεγάλη περιουσία, αρκετή για να τους εξασφαλίσει μια ζωή μέσα στην πολυτέλεια.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Φόρεσαν χειροπέδες σε 32χρονη για τα 40 κιλά κάνναβης και οπλισμό στη Λεμεσό

• Ακύρωση πτήσεων: Σε πόσες μέρες πρέπει να πάρετε τα λεφτά σας πίσω – Τι συμβαίνει με καθυστερήσεις και πτώχευση αεροπορικής

• Τίτλοι τέλους για την «Προίκα του Μωρού» - Γιατί «μπήκε» σε αναστολή

• Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

• Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή είναι η νέα επαγγελματική του δραστηριότητα



Εκτάκτως στον ΕΟΑ Λάρνακας ο ΥΠΕΣ - Επισκέφθηκε και τον ΕΟΑ Λεμεσού

Εκτάκτως στον ΕΟΑ Λάρνακας ο ΥΠΕΣ - Επισκέφθηκε και τον ΕΟΑ Λεμεσού

Ο Υπουργός θα επισκεφθεί σήμερα τα γραφεία του ΕΟΑ της Επαρχίας (τομέας αδειοδότησης, πρώην Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, Γωνία Ήρας και Φώτη Κόντογλου).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top