LIKE ONLINE

Τα τρία ζευγάρια ζωδίων που κάνουν τους χειρότερους καβγάδες

Τα τρία ζευγάρια ζωδίων που κάνουν τους χειρότερους καβγάδες

Οι εντάσεις και οι διαφωνίες σε ένα ζευγάρι είναι φυσιολογικές και αναμενόμενες, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα μπορεί να αποδειχθούν γόνιμες για τη σχέση. Όταν όμως μιλάμε για συγκεκριμένα ζευγάρια ζωδίων, ενδέχεται να εξελιχθούν σε ομηρικούς καβγάδες ή να έχουν τέτοια ένταση, ώστε να ξεσηκώσουν όλη τη γειτονιά. Ο λόγος; Ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών τους είναι εκρηκτικός, ακόμα και αν όλα ξεκινήσουν από μια μικροσκοπική σπίθα.

Κριός και Σκορπιός: Ο παθιασμένος Κριός και o νευρικός Σκορπιός μοιράζονται κάτι κοινό, είναι υπό την κυριαρχία του πλανήτη Άρη, της επίθεσης και της άμυνας, οπότε οι καβγάδες τους μπορεί να είναι πραγματικά εκρηκτικοί. Ο Κριός χάνει γρήγορα την ψυχραιμία του, ενώ ο Σκορπιός αρχίζει να σιγοβράζει μέσα του μέχρι που δεν αντέχει και εκρήγνυται σαν το ηφαίστειο. Αν μη τι άλλο, αν ακολουθήσει σεξ μετά τον καβγά, μπορεί και να αξίζει την ταλαιπωρία.

Ταύρος και Τοξότης: Δύο ιδιαίτερα προσγειωμένα ζώδια, που απολαμβάνουν να κινούνται στους δικούς τους ρυθμούς. Οι ρυθμοί του ελεύθερου και ορμητικού Τοξότη, ωστόσο, είναι ασταμάτητοι οπότε μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά δύσκολο να συντονιστεί με τον Ταύρο, αφήνοντας τον τελευταίο ανασφαλή και εξουθενωμένο, καθώς θα προτιμούσε έναν πιο χαλαρό ρυθμό ζωής. Ενώ ο Ταύρος είναι σπιτόγατος, ο Τοξότης δεν βλέπει την ώρα για την επόμενη περιπέτεια, οπότε αυτή η σχέση είναι σαν δύο αντίρροπες δυνάμεις, σαν ένα ασταμάτητο παιχνίδι διελκυστίνδας.

Καρκίνος και Υδροχόος: Αν αποφασίσουν να γίνουν ζευγάρι, πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ότι θα αντιμετωπίσουν πάρα πολλά εμπόδια, γιατί είναι τα δύο ζώδια με τις περισσότερες διαφορές μεταξύ τους. Δεν είναι απίθανο να βρουν τον τρόπο να συνυπάρξουν, αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει πολλούς καβγάδες που προκύπτουν από τις ασυμβατότητές τους. Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο φροντιστικά και ευαίσθητα ζώδια, που θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικές τις στενές σχέσεις με τους αγαπημένους του. Ο Υδροχόος, από την άλλη, είναι πιο απόμακρος και μπορεί να αισθανθεί να τον πνίγει ένας Καρκίνος – ο οποίος με τη σειρά του ίσως βιώσει τη συμπεριφορά του Υδροχόου σαν απόρριψη. Επομένως, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και από τις δύο πλευρές για να τσουλήσει αυτή η σχέση.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Φόρεσαν χειροπέδες σε 32χρονη για τα 40 κιλά κάνναβης και οπλισμό στη Λεμεσό

• Ακύρωση πτήσεων: Σε πόσες μέρες πρέπει να πάρετε τα λεφτά σας πίσω – Τι συμβαίνει με καθυστερήσεις και πτώχευση αεροπορικής

• Τίτλοι τέλους για την «Προίκα του Μωρού» - Γιατί «μπήκε» σε αναστολή

• Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

• Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή είναι η νέα επαγγελματική του δραστηριότητα



Εκτάκτως στον ΕΟΑ Λάρνακας ο ΥΠΕΣ - Επισκέφθηκε και τον ΕΟΑ Λεμεσού

Εκτάκτως στον ΕΟΑ Λάρνακας ο ΥΠΕΣ - Επισκέφθηκε και τον ΕΟΑ Λεμεσού

Ο Υπουργός θα επισκεφθεί σήμερα τα γραφεία του ΕΟΑ της Επαρχίας (τομέας αδειοδότησης, πρώην Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, Γωνία Ήρας και Φώτη Κόντογλου).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top