LIKE ONLINE

ΗΠΑ: Viral η θυμωμένη γαλοπούλα που... βανδάλισε αυτοκίνητο στη Βοστόνη - «Το τσιμπούσε για 15 λεπτά»

ΗΠΑ: Viral η θυμωμένη γαλοπούλα που... βανδάλισε αυτοκίνητο στη Βοστόνη - «Το τσιμπούσε για 15 λεπτά»

Ένα παρκαρισμένο κάμπριο Audi βρέθηκε στο στόχαστρο της... οργής μιας άγριας γαλοπούλας στη Βοστόνη, με αποτέλεσμα το πτηνό να αρχίσει να τσιμπάει και να ξυνει με τα νύχια του το όχημα, αφήνοντάς το καταγρατζουνισμένο.

Ένας περαστικός κατέγραψε με την κάμερα του κινητού μερικές σκηνές της παράξενης επίθεσης, η οποία σημειώθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα σε έναν ήρεμο δρόμο της Βοστόνης, και φέρεται να κράτησε πάνω από... 15 λεπτά.

Όταν η ιδιοκτήτρια του Audi, Alicia Mastroianni, βγήκε από το σπίτι της το πρωί της 15ης Ιουλίου για να πάει στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστόνης όπου εργάζεται και αντίκρισε τη ζημιά στο αυτοκίνητό της, πίστεψε αρχικά ότι κάποιος το είχε τρακάρει. Στη συνέχεια όμως εντόπισε ένα σημείωμα στο παρμπρίζ της. Το είχε αφήσει ένας περαστικός που βιντεοσκόπησε τον... δράστη και ήθελε να ενημερώσει σχετικά τη Mastroianni.

«Μόλις παρακολούθησα μια τεράστια γαλοπούλα να επιτίθεται στο αυτοκίνητό σου για πάνω από 15 λεπτά και την κατέγραψα! Φαίνεται να του έκανε αρκετές γρατζουνιές. Προσπάθησα να την τρομάξω, αλλά με αγνόησε», έγραφε το σημείωμα.

Η Mastroianni επικοινώνησε με τον «αυτόπτη μάρτυρα» και τελικά ανέβασε στο TikTok το βίντεο, όπου το πτηνό φαίνεται να τσιμπάει και να γρατζουνάει το μαύρο αυτοκίνητο με επιμονή.

«Το αστείο είναι ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια αγροτική πόλη στο Μέριλαντ όπου έχουμε όλα τα είδη των ζώων, όπως ελάφια, αλεπούδες, περιστασιακά γαλοπούλες ή παγώνια», δήλωσε η γυναίκα σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Βοστόνης. «Όταν ετοιμαζόμουν να μετακομίσω σε αυτή τη μεγάλη πόλη, έφτιαχνα μια λίστα με όλα τα πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να είμαι προετοιμασμένη. Μπορώ να σας πω ειλικρινά ότι αυτή δεν περιλάμβανε την επίθεση μιας γαλοπούλας στο αυτοκίνητό μου».

Σύμφωνα με τη New York Post, όταν η Mastroianni κατέθεσε αίτηση αποζημίωσης στην ασφαλιστική της εταιρεία, υπήρχε πράγματι η επιλογή «πρόκλησης ζημιάς από ζώο σε σταθμευμένο αυτοκίνητο».

Η αρμόδια υπηρεσία για τα άγρια ζώα στη Μασαχουσέτη δήλωσε ότι η γαλοπούλα μπορεί να επιτέθηκε στο αυτοκίνητο επειδή είδε την αντανάκλασή της πάνω του και, ενστικτωδώς, του όρμηξε, μετέδωσε το WBZ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μακρύ καυτό καλοκαίρι: Ασταμάτητες οι κίτρινες προειδοποιήσεις – Δείτε αναλυτικά

• Νεαρός ανέβηκε γονατιστός στο Σταυροβούνι για την αρραβωνιαστικιά του που πάσχει από καρκίνο - Δείτε βίντεο

• Ακύρωση πτήσεων: Σε πόσες μέρες πρέπει να πάρετε τα λεφτά σας πίσω – Τι συμβαίνει με καθυστερήσεις και πτώχευση αεροπορικής

• Τίτλοι τέλους για την «Προίκα του Μωρού» - Γιατί «μπήκε» σε αναστολή

• Το έχει…με την ξιφασκία ο Πρόεδρος: Δείτε σε βίντεο τον Νίκο Χριστοδουλίδη να παρακαλουθεί μαθήματα



Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Οι εκδηλώσεις καταδίκης των κομμάτων κατά του προδοτικού πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, έφεραν στο προσκήνιο τη διγλωσσία η οποία υπάρχει ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις οι οποίες στηρίζουν την κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top