Θάνατος 26χρονου: Μίλησε η νεκροτομή στη σορό του νεαρού που εντοπίστηκε νεκρός στην Πέτρα του Ρωμιού

Θάνατος 26χρονου: Μίλησε η νεκροτομή στη σορό του νεαρού που εντοπίστηκε νεκρός στην Πέτρα του Ρωμιού

Oλοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 26χρονου, που εντοπίστηκε νεκρός από το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στην θαλάσσια περιοχή Πέτρας του Ρωμιού.  

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε στη σορό του άτυχου νεαρού, ο θάνατος επήλθε από πνιγμό εντός ύδατος θαλάσσης.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, την Παρασκευή, ο 26χρονος μετέβηκε με ταξί στο αεροδρόμιο Πάφου και παρέλαβε φίλη του, 28 χρονών.

Περί ώρα 01:30, 28χρονη ενημέρωσε την Αστυνομία ότι ενώ κολυμπούσαν, έχασε οπτική επαφή με τον 26χρονο.

Την σκηνή επισκέφθηκαν άμεσα Αξιωματικός και μέλη της ΑΔΕ Πάφου και κατόπιν σχετικής ενημέρωσης ενεργοποιήθηκε το ΚΣΕΔ που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό της σορού του 26χρονου στις 2:20 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE