ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί για οκτώ μέρες 35χρονος – Φέρεται να έκλεψε χρυσαφικά από κατοικία

Στο κελί για οκτώ μέρες 35χρονος – Φέρεται να έκλεψε χρυσαφικά από κατοικία

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε σήμερα Δευτέρα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ενός προσώπου, ηλικίας 35 ετών, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, καθώς και για δύο υποθέσεις που αφορούν απόπειρες διάρρηξης.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το εν λόγω πρόσωπο, εντοπίστηκε την Κυριακή από μέλη του ΤΑΕ Πάφου ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε περιοχή της Πάφου. Ο 35χρονος προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να οδηγήσει το όχημα του σε χωράφι και αφού το εγκατέλειψε τράπηκε σε φυγή με τα πόδια, αλλά συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε, φέρεται να εντοπίστηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών, ενώ εντός του οχήματος του εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, διαρρηκτικά εργαλεία, έντεκα εργοστασιακές κροτίδες, τέσσερα ρολόγια, δύο κινητά τηλέφωνα και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο 35χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση, ενώ σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, φέρεται να εμπλέκεται σε μία υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής χρυσαφικών, που διαπράχθηκε τον Ιούνιο στην Πάφο, καθώς και σε δύο υποθέσεις απόπειρας διάρρηξης που διαπράχθηκαν τον Ιούλιο, επίσης στην Πάφο.

Το ΤΑΕ, η ΥΚΑΝ και η Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Φόρεσαν χειροπέδες σε 32χρονη για τα 40 κιλά κάνναβης και οπλισμό στη Λεμεσό

• Ακύρωση πτήσεων: Σε πόσες μέρες πρέπει να πάρετε τα λεφτά σας πίσω – Τι συμβαίνει με καθυστερήσεις και πτώχευση αεροπορικής

• Τίτλοι τέλους για την «Προίκα του Μωρού» - Γιατί «μπήκε» σε αναστολή

• Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

• Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή είναι η νέα επαγγελματική του δραστηριότητα



Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Οι εκδηλώσεις καταδίκης των κομμάτων κατά του προδοτικού πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, έφεραν στο προσκήνιο τη διγλωσσία η οποία υπάρχει ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις οι οποίες στηρίζουν την κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top