Μας χρειάζεται ο μικρός Νεόφυτος: Ψάχνει δότη μυελού των οστών - Έκκληση για βοήθεια

Μας χρειάζεται ο μικρός Νεόφυτος: Ψάχνει δότη μυελού των οστών - Έκκληση για βοήθεια

Την βοήθεια μας χρειάζεται ο μικρός Νεόφυτος για αναζήτηση συμβατού δότη για μεταμόσχευση μυελού των οστών, με την ΠΑΣΥΔΥ να απευθύνει έκκληση.

Όπως πληροφορούμαστε από επίσημη πηγή της ΠΑΣΥΔΥ, διοργανώνεται συλλογή δείγματος σάλιου, μετά από συνεννόηση με το Καραϊσκάκειο.

Η συλλογή δείγματος θα γίνει την Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 η ώρα 2:30-4:00 μ.μ. στη Λευκωσία, στη Λεμεσό και στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία θα γίνει στα Κεντρικά Γραφεία ΠΑΣΥΔΥ (Ισόγειο), στη Λεμεσό θα γίνει στα Κυβερνητικά Γραφεία Λεμεσού (Ισόγειο Κτηρίου ΦΠΑ) και στην Πάφο θα γίνει στο Οίκημα ΠΑΣΥΔΥ Πάφου.

Σημειώνεται ότι το παιδάκι, το οποίο είναι μόλις 1.5 ετών, χρειάζεται το συντομότερο μεταμόσχευση μυελού των οστών ωστόσο για να μπορείς να είσαι εθελοντής δότης, παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες.

Ειδικότερα, εθελοντές δότες μπορούν να είναι όσοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου και ηλικίας 18-45 ετών, ενώ δεν πρέπει να έχουν κάποιο σοβαρό ιατρικό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE