LIKE ONLINE

Απελπισμένη γυναίκα «τρέχει» στα δικαστήρια αφού πλήρωνε το ενοίκιο σε λάθος άτομο για πάνω από ένα χρόνο - Δείτε βίντεο

Απελπισμένη γυναίκα «τρέχει» στα δικαστήρια αφού πλήρωνε το ενοίκιο σε λάθος άτομο για πάνω από ένα χρόνο - Δείτε βίντεο

Μια τρομακτική εμπειρία βιώνει μια νεαρή Αμερικανίδα, αφού για 13 μήνες πλήρωνε το ενοίκιο της σε λάθος άτομο.

Μια αφελή γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη αφού πλήρωνε ενοίκιο σε λάθος άτομο για πάνω από ένα χρόνο χωρίς να το γνωρίζει.

Με την τεράστια στεγαστική κρίση που επικρατεί σε όλο τον κόσμο, η εύρεση κατοικίας είναι αρκετά δύσκολη, αλλά η έγκαιρη καταβολή ενοικίου στον... σωστό ιδιοκτήτη είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη διατήρησή της.

Μια γυναίκα έχει γίνει viral με την ιστορία τρόμου της, αφού ανακάλυψε ότι πλήρωνε το ενοίκιο της σε λάθος άτομο για περισσότερο από ένα χρόνο.

Η Kody Lynn εξήγησε την περίεργη κατάστασή της σε ένα βίντεο στο TikTok, μοιραζόμενη πώς άθελά της κατέληξε να χρωστάει στον... πράγματικό ιδιοκτήτη 18.508 δολάρια.

Στο κλιπ, η Lynn είπε ότι χρησιμοποιούσε το Venmo για να μεταφέρει τα λεφτά στον ιδιοκτήτη της. Αλλά, μετά από 13 μήνες, ανακάλυψε ότι ο ιδιοκτήτης της δεν είχε λάβει τίποτα από αυτά.

Η TikToker εξήγησε στη συνέχεια ότι ο άνθρωπος που πλήρωνε κατά λάθος ήταν ένας «τυχαίος οικονομικός σύμβουλος στο Οχάιο», ο οποίος δεν της είπε ποτέ ότι έκανε Venmo σε λάθος άτομο και στο τέλος ισχυρίστηκε ότι η «εθισμένη στην ηρωίνη αδελφή του» είχε ξοδέψει όλα τα χρήματα. Και τα 18.508 δολάρια!

Η Lynn εξήγησε ότι τώρα πρέπει να μετακομίσει για να αποφύγει την έξωση και δήλωσε ότι ο ιδιοκτήτης της κινείται νομικά για να πάρει τα χρήματα που του οφείλονται.

 
ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr
 
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανείπωτη θλίψη σε ΔΕΦΑ και ΑΗΚ – Πέθανε ο Αντώνης Πατσαλής - «Ξεχώρισε για την απλότητα, τη θετικότητα και την εργατικότητά του »

• «Μάστιγα» η φτώχεια: 1 στα 10 νοικοκυριά στην ΕΕ δεν τρέφονται σωστά - Τι ισχύει στην Κύπρο

• Άγριος καυγάς στη Λεμεσό: Τραυματίστηκε 16χρονος - Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς

• Μας χρειάζεται ο μικρός Νεόφυτος: Ψάχνει δότη μυελού των οστών - Έκκληση για βοήθεια

• Power of Love: Έμαθε για την αρρώστια και ξέσπασε σε κλάματα - «Με ειδοποίησαν ότι πεθαίνει»

• Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο κέρδισε τις εκλογές, αλλά καταγγέλλει ότι επιχειρείται «πραξικόπημα»



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σύντομα εξελίξεις στο Κυπριακό, είμαστε πανέτοιμοι»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σύντομα εξελίξεις στο Κυπριακό, είμαστε πανέτοιμοι»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τους αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της Κυπριακής Δημοκρατίας στο εξωτερικό, κατά την οποία τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και άλλα θέματα που αφορούν πολιτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top