ΔΙΕΘΝΗ

Τουρίστρια βούτηξε τόπλες σε σιντριβάνι της Φλωρεντίας - Δείτε βίντεο

Τουρίστρια βούτηξε τόπλες σε σιντριβάνι της Φλωρεντίας - Δείτε βίντεο

Θέλοντας να δροσιστεί, μια ξένη τουρίστρια δεν δίστασε να βγάλει τη μπλούζα της δημοσίως και να βουτήξει σε σιντριβάνι της Φλωρεντίας, μιας πόλης με αναρίθμητους καλλιτεχνικούς θησαυρούς και τεράστια καλλιτεχνική κληρονομιά.

Το βίντεο με την τουρίστρια, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media με πολλούς ακολούθους, αλλά και ντόπιους να διαμαρτύρονται για την ανάρμοστη συμπεριφορά της.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η ξανθιά τουρίστρια έκανε τόπλες νυχτερινό μπάνιο στο σιντριβάνι στην πλατεία του Αγίου Πνεύματος. Το μόνο που φορούσε ήταν ένα μαύρο εσώρουχο.

Απολαμβάνοντας το μπάνιο, η νεαρή κοπέλα προσπαθούσε να πείσει και άλλους να ακολουθήσουν τα βήματά της, αλλά κανείς δεν φαινόταν πρόθυμος να πέσει στο σιντριβάνι.

toples_florence

toples_florence2

Το σχετικό βίντεο ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο λογαριασμός «Welcome to Florence» με τους ντόπιους να αντιδρούν έντονα, ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές καλύτερη αστυνόμευση.

Όπως σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα, το περιστατικό αυτό ήταν το δεύτερο φέτος, που εξόργισε τους κατοίκους της Φλωρεντίας.

florence_sex2

Πρόσφατα μία άλλη τουρίστρια σκαρφάλωσε στο άγαλμα του Βάκχου κι έβγαλε μία σειρά από φωτογραφίες σε άσεμνες στάσεις. Η τουρίστρια, η εθνικότητα της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ανέβηκε σε ένα εμβληματικό άγαλμα του Βάκχου του Giambologna, στην περιοχή Borgo San Jacopo της Φλωρεντίας, και προσποιήθηκε ότι κάνει… σεξ με τον άνδρα από χαλκό.

Η αστυνομία, μάλιστα, τόνισε ότι κάνει τα πάντα για να την εντοπίσει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα της επιβληθεί πρόστιμο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μας έκανε να δακρύσουμε με τα λόγια του ο Μάριος που ανέβηκε το Σταυροβούνι γονατιστός - Εξηγεί τους λόγους σε νέα ανάρτηση του

• Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη για κακούργημα στην πρόεδρο της ΡΑΣ

• Τροχαίο ατύχημα στην Εύβοια - Σύγκρουση φορτηγού με τρένο - Δείτε βίντεο

• Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Πάνω από 9 ώρες η καθυστέρηση – Πότε θα αναχωρήσει η πτήση

• Επίθεση σε κάμερες: Συνελέγησαν τεκμήρια - Ψάχνουν σύνδεση με πορεία φιλάθλων



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σύντομα εξελίξεις στο Κυπριακό, είμαστε πανέτοιμοι»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σύντομα εξελίξεις στο Κυπριακό, είμαστε πανέτοιμοι»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τους αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της Κυπριακής Δημοκρατίας στο εξωτερικό, κατά την οποία τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και άλλα θέματα που αφορούν πολιτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top