Δυσκολεύεται το έργο των ανακριτών για τις απανθρακωμένες σορούς - Αναμένεται αυτοψία από ιατροδικαστή - Εικόνες από το σημείο

Δυσκολεύεται το έργο των ανακριτών για τις απανθρακωμένες σορούς - Αναμένεται αυτοψία από ιατροδικαστή - Εικόνες από το σημείο

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τις δυο απανθρακωμένες σορούς που εντοπίστηκαν τα ξημερώματα, της Τετάρτης 31 Ιουλίου σε καμένο όχημα στην Επαρχία Λεμεσού.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί ούτε τα στοιχεία του οχήματος ούτε των δύο σορών, ενώ δυσκολεύεται το έργο των ανακριτών λόγω της κατάστασης τους

Υπενθυμίζεται ότι, δυο απανθρακωμένες σοροί εντός καμένου οχήματος, εντόπισε η Αστυνομία, στην επαρχία Λεμεσού.

Τα μεσάνυχτα, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, τέθηκαν σε συναγερμό μετά από τηλεφώνημα για φλεγόμενο όχημα στην περιοχή Ληστόβουνος, σε χωματόδρομο παράλληλο του οδικού άξονα που οδηγεί από την Παρεκκλησία στο Κελάκι.

Η φωτιά στο όχημα κατασβήστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και διαπιστώθηκαν εντός του οχήματος δύο απανθρακωμένοι σοροί.

Οι συνθήκες και τα αίτια του ατυχήματος και της φωτιάς διερευνώνται ενώ σε αυτοψία επί της σκηνής αναμένεται να προβεί ιατροδικαστής.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και οι έρευνες συνεχίζονται.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόγραμμα SAFE: Πρόθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας η εξάντληση του €1,1 δις σε βάθος πενταετίας

Πρόγραμμα SAFE: Πρόθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας η εξάντληση του €1,1 δις σε βάθος πενταετίας

Πρόθεσή μας είναι η εξάντληση του ποσού €1,1 δισ. από το πρόγραμμα SAFE σε βάθος πενταετίας, ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, σε δηλώσεις του την Τετάρτη μετά το τέλος της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.