LIKE ONLINE

Ο ιδιοκτήτης του Fake Taxi αποκάλυψε πώς είναι σήμερα το εσωτερικό του αυτοκινήτου: «Δεν θέλω να ξέρω τι συνέβαινε εκεί μέσα»

Ο ιδιοκτήτης του Fake Taxi αποκάλυψε πώς είναι σήμερα το εσωτερικό του αυτοκινήτου: «Δεν θέλω να ξέρω τι συνέβαινε εκεί μέσα»

Ο ιδιοκτήτης του Fake Taxi, άνοιξε τις διάσημες πίσω πόρτες για να δείξει στους...σινεφίλ πώς μοιάζει σήμερα το εσωτερικό του γνωστού «ερωτικού» αυτοκινήτου.

Το Fake Taxi είναι γνωστό σε ένα πολύ συγκεκριμένο τμήμα του διαδικτύου επειδή ήταν η τοποθεσία για μια σειρά από ταινίες πορνό. Το σενάριο, όπως πιθανώς μπορείτε να φανταστείτε, είναι απλό. Ένας άντρας κυκλοφορεί και παίρνει γυναίκες με το αυτοκίνητό του παριστάνοντας τον ταξιτζή, και τα υπόλοιπα μπορείτε να το φανταστείτε.

Τέλος πάντων, από τότε που σταμάτησε αυτή η σειρά, δεν υπήρξε καμία χρήση για το «θρυλικό» αυτοκίνητο. Μάλιστα, μια έκδοση του αυτοκινήτου βγήκε πρόσφατα προς πώληση στο Facebook Marketplace, με τον ιδιοκτήτη του να ισχυρίζεται ότι «εξυπηρέτησε τον σκοπό του».

Τώρα, ένα βίντεο στο TikTok έδειξε ένα αυτοκίνητο με το διάσημο κίτρινο χρώμα και το γνωστό logo σε κάτι που μοιάζει με «νεκροταφείο» παλιών οχημάτων στην Κορνουάλη.

Λοιπόν, ο νέος ιδιοκτήτης φαίνεται στο βίντεο να έχει ανοίξει τις πόρτες για να κάνει μια προσεκτική επιθεώρηση του πίσω χώρου.

Πρώτον, υπάρχει κάποια φρικτή βρωμιά στην πόρτα και στην οροφή, ενώ το πίσω κάθισμα έχει κάποιους περίεργους λεκέδες που κοσμούν κάθε σπιθαμή του.

Στα σχόλια έγινε χαμός, με τους περισσότερους να ζητάνε από τον νέο ιδιοκτήτη να δείξει περισσότερα πλάνα από το αυτοκίνητο.

Κάποιος σχολίασε: «Δεν θέλω να ξέρω τι συμβαίνει εκεί μέσα», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Μπορώ να μυρίσω αυτό το βίντεο».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θάνατος βρέφους: Ένταλμα σύλληψης εναντίον της μητέρας - Έφυγε για Ελλάδα

• Απανθρακωμένες σοροί: Έγινε αυτοψία στη σκηνή - Πού στρέφονται οι έρευνες

• Επιμένει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για εξελίξεις στο Κυπριακό - Κριτική σε τακτικές που ακολουθήθηκαν

• Κατεχόμενα: Αφαίρεσε το φανάρι, το έπιασε αγκαλιά και έγινε «καπνός» - Δείτε βίντεο

• Έλλειψη κρέατος στην Κύπρο λόγω πανώλης στην Ελλάδα - Δεν υπάρχει κίνδυνος για τον άνθρωπο

• Τουρισμός: Ανησυχία από διαφορά μεταξύ αφίξεων και κρατήσεων – Ευοίωνες οι προβλέψεις για τον Αύγουστο



Απανθρακωμένες σοροί: Έγινε αυτοψία στη σκηνή - Πού στρέφονται οι έρευνες

Απανθρακωμένες σοροί: Έγινε αυτοψία στη σκηνή - Πού στρέφονται οι έρευνες

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με τις δυο απανθρακωμένες σορούς που εντοπίστηκαν σε καμένο αυτοκίνητο σε χωμάτινο παράδρομο μεταξύ Κελλακίου και Παρεκκλησιάς, δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Ανδρέας Αγγελίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top