Βράδυ μαχαιριών: Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα - Τελικά τους πέρασαν και χειροπέδες - Τι εντόπισαν σε κάδο

Βράδυ μαχαιριών: Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα - Τελικά τους πέρασαν και χειροπέδες - Τι εντόπισαν σε κάδο

Γύρω στις 21:15 το βράδυ της Τετάρτης 31/7 δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε περιοχή της Λεμεσού υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο με σοβαρό τραύμα στο χέρι ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Μετά από έρευνες στο νοσοκομείο αλλά και στο διαμέρισμα ενός από τους τραυματίες βρήκαν δύο κουζινομάχαιρα με κηλίδες αίματος και ένα σπασμένο μπουκάλι.

Ο πρώτος τραυματίας φέρει θλαστικό τραύμα στο αριστερό χέρι και κομμένο τένοντα στο μεσαίο δάχτυλο. Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για άνδρα από το Μπαγκλαντές ο οποίος παρέμενε παράνομα στην Κύπρο και συνελήφθη.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού επισκέφθηκαν και δεύτερο πρόσωπο που βρισκόταν τραυματισμένο στο νοσοκομείο ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο πρώτος τραυματίας του επιτέθηκε μαζί με ακόμα ένα άτομο. Διαπιστώθηκε ότι προέρχεται και αυτός από το Μπαγκλαντές και συνελήφθη και αυτός για παράνομη παραμονή στην ΚΔ.

Η Αστυνομία διερευνά τον ισχυρισμό και αναζητά τρίτο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE