ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινεί ο γιος του Ανδρέα Αγγελίδη για τον θάνατο του πατέρα του – «Ένα χαμόγελο, ένα καθαρό όνομα, μια βαριά κληρονομιά»

Συγκινεί ο γιος του Ανδρέα Αγγελίδη για τον θάνατο του πατέρα του – «Ένα χαμόγελο, ένα καθαρό όνομα, μια βαριά κληρονομιά»

Μεγάλη απώλεια για τον δικηγορικό κόσμο είναι η απώλεια του γνωστού νομικού, Ανδρέα Αγγελίδη ο οποίος υπήρξε μεγάλο κεφάλαιο και αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε και στην οικογένεια του αφού πέραν από δικηγόρος ήταν και πατέρας, σύζυγος και παππούς.

Ο γιος του Σίμος προέβη λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα του σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ένας άνθρωπος που ξεχώρισε για την απλότητα, τη σκληρή εργασία του, το πάθος και το ήθος, την ατελείωτη αγάπη που έδειχνε και έδινε έμπρακτα. Που με το πέρασμα του στη γη αφήνει ένα εξαιρετικά θετικό πρόσημο, ένα χαμόγελο, ένα καθαρό όνομα, μια βαριά κληρονομιά»

Αυτούσια η ανάρτηση:

Σπάνια, κάθε πολλά χρόνια, έρχεται ένας Άνθρωπος ατόφιος, αληθινός, δίκαιος, έντιμος, διεκδικητικός, ενάρετος, καλοσυνάτος, χαρισματικός, με αρχές και αξίες.

Ένας άνθρωπος γεμάτος αξιοπρέπεια, γνώσεις, ανιδιοτελής και με φιλοπατρία,  χαμηλών τόνων, συνενωτικός, με βαθιά και γνήσια ανησυχία και αγάπη για την πατρίδα. Με ακλόνητη πίστη στο Θεό, στη Δικαιοσύνη και το δίκαιο που υπηρετούσε για σχεδόν μισό αιώνα, και με ατελείωτη αγάπη και προσφορά προς στην οικογένεια, τη σύζυγο, τα παιδιά, τα εγγόνια, τους γονείς και τον αδελφό του.

Ένας άνθρωπος που ξεχώρισε για την απλότητα, τη σκληρή εργασία του, το πάθος και το ήθος, την ατελείωτη αγάπη που έδειχνε και έδινε έμπρακτα. Που με το πέρασμα του στη γη αφήνει ένα εξαιρετικά θετικό πρόσημο, ένα χαμόγελο, ένα καθαρό όνομα, μια βαριά κληρονομιά.

Ανδρέα Σ. Αγγελίδη, πατέρα, παππού, σύζυγε, δικηγόρε, πατριώτη, καλό ταξίδι στο Φώς. Οι πράξεις, το παράδειγμα και οι συμβουλές σου θα αντηχούν για πάντα σ' εκείνους που σε γνώριζαν. 

Καλό παράδεισο.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θάνατος βρέφους: Διέμενε παράνομα στην ΚΔ ο πατέρας – Λιποβαρές και με σημάδια στο κορμί του

• Αποφυλακίσθηκε με όρους ο μοιραίος σταθμάρχης των Τεμπών Βασίλης Σαμαράς

• Βράδυ μαχαιριών: Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα - Τελικά τους πέρασαν και χειροπέδες - Τι εντόπισαν σε κάδο

• Απανθρακωμένες σοροί: Διερευνάται πληροφορία για ελλείπον πρόσωπο - Δύσκολο να εξακριβωθεί ο κάτοχος του οχήματος

• Ανάλυση: «Χειρουργικά» χτυπήματα από Ισραήλ – «Η μπάλα στο γήπεδο» της Χεζμπολάχ

• Μοτοσικλετιστές: Πόσο σημαντική είναι η χρήση κράνους; - Πώς μπορούν να μειωθούν οι σοβαρές συγκρούσεις



«Θρίλερ» σε διαμέρισμα στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε λίμνη αίματος – Ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

«Θρίλερ» σε διαμέρισμα στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε λίμνη αίματος – Ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές γύρω στις 23:10 το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιουλίου, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Παλλουριώτισσας, στην Επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top