ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Η ποινή του Χάντερ Μπάιντεν θα ανακοινωθεί στις 13 Νοεμβρίου

ΗΠΑ: Η ποινή του Χάντερ Μπάιντεν θα ανακοινωθεί στις 13 Νοεμβρίου

Ο Χάντερ Μπάιντεν, ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, θα μάθει την ποινή που θα του επιβληθεί στις 13 Νοεμβρίου, αφού οι ένορκοι τον έκριναν ένοχο για παράνομη οπλοκατοχή, σύμφωνα με ένα δικαστικό έγγραφο.

Η ποινή θα ανακοινωθεί από τη δικαστή Μαριέλεν Νορέικα οκτώ ημέρες μετά τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου στις οποίες θα βρεθούν αντιμέτωποι ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με τη νυν αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις.

Η ποινή που προβλέπεται για κατηγορίες αντίστοιχες με αυτές του Χάντερ Μπάιντεν είναι 15-21 μήνες όμως σπανίως οι κατηγορούμενοι οδηγούνται στις φυλακές, εφόσον τηρούν τους όρους υπό τους οποίους αφέθηκαν ελεύθεροι πριν από τη δίκη τους.

Ο Τζο Μπάιντεν είχε εκδώσει μια ανακοίνωση μετά την καταδίκη του γιου του, αναφέροντας ότι αποδέχεται την κρίση του δικαστηρίου.

Ο Χάντερ Μπάιντεν είναι το πρώτο παιδί εν ενεργεία προέδρου που καταδικάζεται για ποινικό αδίκημα. Το δικαστήριο του Γουίλμινγκτον τον έκρινε ένοχο στις 11 Ιουνίου επειδή το 2018 αγόρασε ένα όπλο διαβεβαιώνοντας ψευδώς ότι δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Για την αγορά ενός μεγάφωνου έγινε το διπλό φονικό στη Λεμεσό - Υπό κράτηση οι δράστες, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

• «Τ» Αποκλειστικό: Μεγάλη… μπάζα της Αστυνομίας - Τσάκωσαν Ε/κ με αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα -Δείτε φωτογραφίες

• Ανδρέας Αγγελίδης: Σε κλίμα βαρύτατου πένθους το τελευταίο αντίο στον πρώην Βουλευτή και νομικό - «Η κυπριακή πολιτεία και κοινωνία σε ευγνωμονούν»

• Σχέσεις: Tρεις σοβαροί λόγοι που τα ζευγάρια μαλώνουν – Πώς να το διορθώσετε

• «Έτσι γεννήθηκε, έχει ηττηθεί από γυναίκες» – Τι αναφέρει η Ιρλανδή μποξέρ που νίκησε την Ιμάν Κελίφ

• Άντρη Καραντώνη: Οι ξεχωριστές ευχές στην πεθερά της που έχει γενέθλια



Διαψεύδει φήμες ο ΚΕ: «Οι πτήσεις από και προς την Κύπρο πραγματοποιούνται κανονικά»

Διαψεύδει φήμες ο ΚΕ: «Οι πτήσεις από και προς την Κύπρο πραγματοποιούνται κανονικά»

Φήμες σχετικά με το κλείσιμο του εναέριου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ξεκαθαρίζει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top