ΔΙΕΘΝΗ

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Τρέμουν στο παλάτι για τη νέα τους συνέντευξη

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Τρέμουν στο παλάτι για τη νέα τους συνέντευξη

Οι λόγοι είναι προφανείς καθώς -τόσο μέσα από συνεντεύξεις τους όσο και μέσα από το ντοκιμαντέρ στο Netflix Harry & Meghan- μίλησαν ανοιχτά για τα όσα πέρασαν στο Παλάτι.

Έτσι, τώρα που η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι ετοιμάζονται να ξαναδώσουν συνέντευξη…. το άγχος έχει κατακλύσει τον βασιλιά Κάρολο.

Συγκεκριμένα ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν μιλήσει στο CBS Sunday Morning, με τη συνέντευξη να προβάλλεται την Κυριακή και αναμένεται να συζητηθεί.

Όπως αποκαλύπτεται σε ένα βίντεο, μιλούν για ένα νέο πρόγραμμα με τίτλο «The Parents Network» με το φιλανθρωπικό τους Ίδρυμα Archewell, που υποστηρίζει γονείς παιδιών που έχουν «πληγεί» από τη σκληρότητα, το bullying και τις αρνητικές επιπτώσεις του διαδικτύου.

«Το μόνο που θέλουμε να κάνουμε ως γονείς είναι να τα προστατεύσουμε. Και έτσι όπως βλέπουμε τι συμβαίνει στον διαδικτυακό χώρο, ξέρουμε ότι υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει εκεί», δήλωσε η Μαρκλ στο πρώτο απόσπασμα από τη συνέντευξη. «Είμαστε απλά ευτυχείς που μπορούμε να είμαστε μέρος μιας αλλαγής για καλό», πρόσθεσε.

«Σε αυτό το σημείο, έχουμε φτάσει στο στάδιο όπου σχεδόν κάθε γονέας πρέπει να είναι πρώτος ανταποκριτής. Και ακόμη και οι καλύτεροι πρώτοι ανταποκριτές στον κόσμο δεν θα μπορούσαν να διακρίνουν τα σημάδια μιας πιθανής αυτοκτονίας. Αυτό είναι το τρομακτικό κομμάτι της υπόθεσης», είπε ο Χάρι.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Τρέμουν στο παλάτι για τη νέα τους συνέντευξη

Πηγές του Παλατιού αναφέρουν σε διεθνή ΜΜΕ ότι ο βασιλιάς Κάρολος αγχώνεται μήπως υπάρχουν αιχμές και δηλώσεις που να τον αφορούν.

Και όλα αυτά, βέβαια, σε μία περίοδο όπου η Κέιτ Μίντλετον και ο Κάρολος δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Για την αγορά ενός μεγάφωνου έγινε το διπλό φονικό στη Λεμεσό - Υπό κράτηση οι δράστες, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

• «Τ» Αποκλειστικό: Μεγάλη… μπάζα της Αστυνομίας - Τσάκωσαν Ε/κ με αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα -Δείτε φωτογραφίες

• Ανδρέας Αγγελίδης: Σε κλίμα βαρύτατου πένθους το τελευταίο αντίο στον πρώην Βουλευτή και νομικό - «Η κυπριακή πολιτεία και κοινωνία σε ευγνωμονούν»

• Σχέσεις: Tρεις σοβαροί λόγοι που τα ζευγάρια μαλώνουν – Πώς να το διορθώσετε

• «Έτσι γεννήθηκε, έχει ηττηθεί από γυναίκες» – Τι αναφέρει η Ιρλανδή μποξέρ που νίκησε την Ιμάν Κελίφ

• Άντρη Καραντώνη: Οι ξεχωριστές ευχές στην πεθερά της που έχει γενέθλια



Διαψεύδει φήμες ο ΚΕ: «Οι πτήσεις από και προς την Κύπρο πραγματοποιούνται κανονικά»

Διαψεύδει φήμες ο ΚΕ: «Οι πτήσεις από και προς την Κύπρο πραγματοποιούνται κανονικά»

Φήμες σχετικά με το κλείσιμο του εναέριου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ξεκαθαρίζει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top