ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτρεχε όλο το 24ωρο η Πυροσβεστική: Ακατοίκητη οικία στην Λεμεσό πήρε φωτιά - Εξετάζεται κακόβουλη ενέργεια

Έτρεχε όλο το 24ωρο η Πυροσβεστική: Ακατοίκητη οικία στην Λεμεσό πήρε φωτιά - Εξετάζεται κακόβουλη ενέργεια

Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο κάθως σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Π.Υ , Ανδρεά Κεττή, ανταποκρίθηκε συνολικά σε 39 περιστατικά, 22 πυρκαγιές και 17 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Στις 14:11, η Π.Υ ανταποκρίθηκε σε παροχή υποστήριξης στο Τμ. Δασών με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Επαρχία Πάφου για κατάσβεση πυρκαγιάς στην περιοχή «Δάσος Πυκνής» στην Πέγεια. Προστατεύθηκαν και δεν κινδύνευσαν παρακείμενες κατοικίες.

Στις 21:32 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε υποστατικό - αποθήκη κατοικίας στην Κονότητα Εργάτες. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο περιεχόμενο της αποθήκης (ρουχισμός, ξυλεία και εργαλεία). Η πυρκαγιά κατασβέστηκε με την χρήση εγκαταστάσεων σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών. Τα αίτια διερενώνται.

Στις 21:43 υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με πέντε στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά ανατολικά του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών και βόρεια της βιομηχανικής του Αγίου Συλά σε μεγάλους σωρούς από ξύλα και κλαδέματα έξω από εργοστάσιο ανακύκλωσης ξυλείας. Η πυρκαγιά ήταν περιορισμένη στους σωρούς από ξυλεία και δεν επεκτάθηκε οπουδήποτε αλλού.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση των εκτοξευτήρων των οχημάτων και εγκαταστάσεων σωλήνων νερού. Τα οχήματα παρέμειναν σε όλη την διάρκεια της νύχτας και θα παραμείνουν και σήμερα για τελικές κατάσβεσεις και επιφυλακή. Τα αίτια διερευώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Στις 05:58 η ΠΥ ανταποκρίθηκε μέσω των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα σε ακατοίκητη ανώγειο οικία στην Λεμεσό. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε άχρηστα υλικά εντός της οικίας. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια από άγνωστα άτομα. Η οικία ήταν εύκολα προσβάσιμη για τον οποιοδήποτε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θάνατος βρέφους: Συνελήφθη η μητέρα κατά την άφιξη της στην Κύπρο - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία

• Κάμερες τροχαίας: Θα διαγραφεί το εξώδικο αν αφήσεις πυροσβεστικό ή ασθενοφόρο να σε προσπεράσει; Τι ισχύει τελικά

• Πόσο σας στοιχίζει το χρόνο το γάλα και το ψωμί στην Κύπρο; Το κόστος θα σας εκπλήξει

• Toυς σταμάτησαν για έλεγχο και «έπιασαν λαβράκι»: Πέραν των εννιά κιλών κάνναβης – Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

• ΠτΔ: Η πρόταση για τριμερή συνάντηση με τον ΓΓ ΟΗΕ και Τατάρ στη Νέα Υόρκη - Η στάση της Τουρκικής πλευράς

• Τουλάχιστον 17 νεκροί από το ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο στη Γάζα



ΠτΔ για Κυπριακό: «Εάν υπάρχει άρνηση από τουρκικής πλευράς αυτό αποτελεί απαξίωση του Τατάρ προς ΓΓ ΗΕ »

ΠτΔ για Κυπριακό: «Εάν υπάρχει άρνηση από τουρκικής πλευράς αυτό αποτελεί απαξίωση του Τατάρ προς ΓΓ ΗΕ »

Εάν υπάρχει άρνηση από τουρκικής πλευράς στην πρόσκληση του ΓΓ των ΗΕ για τριμερή συνάντηση αυτό αποτελεί απαξίωση του Τουρκοκύπριου ηγέτη προς τον ΓΓ των ΗΕ και τους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top