Ελλάδα: Άγριο βιασμό «έδειξε» το ιατροδικαστικό πόρισμα της 32χρονης στο Διδυμότειχο - Τη χτυπούσε ακόμη και με ξύλο

Ελλάδα: Άγριο βιασμό «έδειξε» το ιατροδικαστικό πόρισμα της 32χρονης στο Διδυμότειχο - Τη χτυπούσε ακόμη και με ξύλο

Τρομακτικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 32χρονης στο Διδυμότειχο που ζούσε έναν εφιάλτη επί ένα μήνα, στα χέρια του συντρόφου της.

Η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, έδειξε ότι η γυναίκα υπέστη βιασμό κατ’ εξακολούθηση κατά φύση και παρά φύση.

Ο δράστης που ακόμη αναζητείται από τις Αρχές, κρατούσε «φυλακισμένη» την 32χρονη στο σπίτι του στο Διδυμότειχο, ασκώντας της άγρια σωματική και σεξουαλική κακοποίηση.

Μάλιστα, ενδεικτικό της αγριότητας του δράστη αποτελεί το ότι το θύμα φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις κυριολεκτικά σε όλο της κορμί ενώ ο 32χρονος τη χτυπούσε ακόμη και με ξύλο.

Την έβγαζε βόλτα με μάσκα και γυαλιά ηλίου

Μετά την εξέταση η γυναίκα έλαβε εξιτήριο και μεταφέρθηκε σε δομή κακοποιημένων γυναικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday.gr, o 32χρονος, που έχει ξανά απασχολήσει την Αστυνομία για περιστατικά κακοποίησης γυναικών, την είχε εσώκλειστη στο σπίτι και την έβγαζε βόλτα με μάσκα και γυαλιά ηλίου για να μην φαίνονται τα χτυπήματά της.

Σημειώνεται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του διαδικτύου, όμως η ίδια, όπως ανέφερε στις αρχές δεν πίστευε πως θα βρισκόταν αντιμέτωπη με αυτό τον εφιάλτη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE