Νέα τραγωδία - «Έσβησε» στο Μακάρειο 7χρονο κοριτσάκι

Νέα τραγωδία - «Έσβησε» στο Μακάρειο 7χρονο κοριτσάκι

Κατέληξε στο Μακάρειο Νοσοκομείο 7χρονο κοριτσάκι το οποίο είχε μεταφερθεί χθες το απόγευμα μετά από περιστατικό πνιγμού σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση «συγκεκριμένα χθές 4/8/24 το μεσημέρι το άτυχο κοριτσάκι εντοπίστηκε αναίσθητο σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά όπου διέμενε μαζί με τους γονείς της και αφού ανασύρθηκε από παρευρισκόμενους στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επανήλθε.

Στην συνέχεια το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στην Λευκωσία όπου κατά την μεταφορά της παρουσίασε επιπλοκές με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να τοποθετηθεί στον αναπνευστήρα.

Δυστυχώς η ώρα 02:10 το κοριτσάκι απεβίωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοοκομείου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε το κοριτσάκι αναίσθητο στην πισίνα του ξενοδοχείου διερευνώνται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Στο μήνυμα της επετείου της 1ης Απριλίου, στο Κυπριακό και σε θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE