Νέα τραγωδία - «Έσβησε» στο Μακάρειο 7χρονο κοριτσάκι

Νέα τραγωδία - «Έσβησε» στο Μακάρειο 7χρονο κοριτσάκι

Κατέληξε στο Μακάρειο Νοσοκομείο 7χρονο κοριτσάκι το οποίο είχε μεταφερθεί χθες το απόγευμα μετά από περιστατικό πνιγμού σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση «συγκεκριμένα χθές 4/8/24 το μεσημέρι το άτυχο κοριτσάκι εντοπίστηκε αναίσθητο σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά όπου διέμενε μαζί με τους γονείς της και αφού ανασύρθηκε από παρευρισκόμενους στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επανήλθε.

Στην συνέχεια το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στην Λευκωσία όπου κατά την μεταφορά της παρουσίασε επιπλοκές με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να τοποθετηθεί στον αναπνευστήρα.

Δυστυχώς η ώρα 02:10 το κοριτσάκι απεβίωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοοκομείου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε το κοριτσάκι αναίσθητο στην πισίνα του ξενοδοχείου διερευνώνται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE