ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλίες: Συνεχίζεται το «μάζεμα» πετσετών - Πώς δούλεψε τις πρώτες δύο Κυριακές – Οι αντιδράσεις και…ο χώρος για ομπρέλες

Παραλίες: Συνεχίζεται το «μάζεμα» πετσετών - Πώς δούλεψε τις πρώτες δύο Κυριακές – Οι αντιδράσεις και…ο χώρος για ομπρέλες

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας σχετικά με την ενοικίαση ξαπλώστρας και ομπρέλας στις παραλίες, μίλησε στο ThemaOnline ο Υπεύθυνος Παραλιών του Δήμου.

Το συγκεκριμένο μέτρο που αφορά τις «κρατήσεις» ξαπλώστρας και ομπρέλας τέθηκε σε εφαρμογή από τις 24 Ιουλίου και δύο Κυριακές μετά αρκετοί είναι αυτοί που συμμορφώθηκαν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Υπεύθυνος Παραλιών.

«Είναι θετική η ανταπόκριση από τον κόσμο αλλά έχει και επιτήδειους που συνεχίζουν και το κάνουν. Δεν είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο πριν, αλλά υπάρχουν ακόμα φαινόμενα που προσπαθούν να «κρατήσουν» κάποια κρεβατάκια. Σπεύδουν όμως άμεσα οι υπάλληλοι και τα μετακινούν», είπε συγκεκριμένα.

Αντιδράσεις λουόμενων

Όσο αφορά τους λουόμενους, ο Υπεύθυνος ανέφερε πως «υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις από αυτούς που «κράτησαν» κρεβατάκια αλλά τους μετακίνησε τα προσωπικά τους πράγματα το προσωπικό, το οποίο εκτελεί οδηγίες και κάνει τη δουλειά του»

«Δεν είχαν επιλογή να μην συμμορφωθούν οπότε και μετά τις αντιδράσεις, ο κόσμος συμμορφώθηκε», πρόσθεσε.

Ομπρέλες

Μεταξύ άλλων, ο υπεύθυνος παραλιών του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας σημείωσε ότι «οι παραλίες μας αυτή την περίοδο είναι ασφυκτικά γεμάτες από νωρίς το πρωί μέχρι πολύ αργά το απόγευμα. Δεν είναι εφικτό όλος ο κόσμος να εξασφαλίσει κρεβατάκι και ομπρέλα γιατί ο χώρος είναι περιορισμένος. Υπάρχουν πάρα πολλοί, όμως, που χρησιμοποιούν δική τους ομπρέλα»

«Αυτοί με τη δική τους ομπρέλα στήνουν στους κενούς χώρους», τόνισε, εξηγώντας παράλληλα ότι «κανονικά υπάρχει νομικό πλαίσιο σε όλες τις παραλίες που λέει ότι απαγορεύεται η τοποθέτηση ομπρέλας σε απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων από την ανώτερη στάθμη του νερού της θάλασσας»

«Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι τηρείται σε μεγάλο βαθμό διότι ο κόσμος είναι πάρα πολύς», κατέληξε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Αναστολή πτήσεων σε δύο γερμανικά αεροδρόμια λόγω παρεμβάσεων ακτιβιστών

• Χειροπέδες σε 21χρονο - Τον έψαχναν για κλοπή περιουσίας και τον συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών

• Φουλ ερωτευμένος ο Φειδίας Παναγιώτου – Με ποια κάνει τον γύρο της Ευρώπης – Βίντεο

• Μαρία Κορινθίου: Έκανε ανάρτηση για τη γιορτή της και ο Γιάννης Αϊβάζης τη σχολίασε

• Ψάχνετε ανάσα δροσιάς, ψυχαγωγία για τα παιδιά και φαγητό; – Ποια mall θα μείνουν ανοιχτά τον 15Αύγουστο

• Γέμισαν οι εκδρομικοί χώροι στα ορεινά - Ποιοι είναι πλήρεις και πού υπάρχει διαθεσιμότητα



Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Στο σημείο όπου ανευρέθει το βλήμα μετέβει πυροτεχνουργός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top