Τιμ Γουόλς: Η μεγαλύτερη τιμή στη ζωή μου, θα τα δώσω όλα, λέει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της Χάρις

Τιμ Γουόλς: Η μεγαλύτερη τιμή στη ζωή μου, θα τα δώσω όλα, λέει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της Χάρις

Είναι η «μεγαλύτερη τιμή στη ζωή μου» να συμμετάσχω ως υποψήφιος αντιπρόεδρος στην προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις, δήλωσε ο κυβερνήτης της Μινεσότας Τιμ Γουόλς. Λίγο νωρίτερα, η υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ είχε ανακοινώσει πως επέλεξε τον κυβερνήτη της Μινεσότα ως υποψήφιο αντιπρόεδρό της.

«Θα τα δώσω όλα» υποσχέθηκε ο Γουόλς.

Η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας της υποψήφιας των Δημοκρατικών γνωστοποίησε ότι η Χάρις και ο Γουόλς θα κάνουν την πρώτη δημόσια κοινή τους εμφάνιση ως συνυποψήφιοι σε προεκλογική συγκέντρωση στη Φιλαδέλφεια αργότερα σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE