Τιμ Γουόλς: Η μεγαλύτερη τιμή στη ζωή μου, θα τα δώσω όλα, λέει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της Χάρις

Τιμ Γουόλς: Η μεγαλύτερη τιμή στη ζωή μου, θα τα δώσω όλα, λέει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της Χάρις

Είναι η «μεγαλύτερη τιμή στη ζωή μου» να συμμετάσχω ως υποψήφιος αντιπρόεδρος στην προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις, δήλωσε ο κυβερνήτης της Μινεσότας Τιμ Γουόλς. Λίγο νωρίτερα, η υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ είχε ανακοινώσει πως επέλεξε τον κυβερνήτη της Μινεσότα ως υποψήφιο αντιπρόεδρό της.

«Θα τα δώσω όλα» υποσχέθηκε ο Γουόλς.

Η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας της υποψήφιας των Δημοκρατικών γνωστοποίησε ότι η Χάρις και ο Γουόλς θα κάνουν την πρώτη δημόσια κοινή τους εμφάνιση ως συνυποψήφιοι σε προεκλογική συγκέντρωση στη Φιλαδέλφεια αργότερα σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.