Ιστιοπλοΐα: Τι ώρα θα διεξαχθεί η κούρσα μεταλλίων του Κοντίδη

Ιστιοπλοΐα: Τι ώρα θα διεξαχθεί η κούρσα μεταλλίων του Κοντίδη

Την Τετάρτη στις 14:10 CY η κούρσα μεταλλίων του Κοντίδη. Τρεισήμισι ώρες στον ήλιο ανέμεναν την Τρίτη οι αθλητές για να ανακοινωθεί η αναβολή λόγω άπνοιας.

Την Τετάρτη (07/8) στις 14:10 CY θα διεξαχθεί η κούρσα μεταλλίων του Παύλου Κοντίδη, η οποία αναβλήθηκε την Τρίτη (06/8) λόγω άπνοιας. Οι αθλητές ανέμεναν στον ήλιο για τρεισήμισι ώρες, χωρίς να μπουν στη θάλασσα. Μια ώρα πριν τους Άνδρες, στις 15:40 CY, ήταν προγραμματισμένη η κούρσα των γυναικών, οι οποίες μπήκαν στο νερό για δύο ώρες και βγήκαν άπραγες.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.