Συναγερμός στη Γερμανία: Άνθρωποι έχουν παγιδευτεί μετά τη κατάρρευση ξενοδοχείου στον ποταμό Μοζέλα

Συναγερμός στη Γερμανία: Άνθρωποι έχουν παγιδευτεί μετά τη κατάρρευση ξενοδοχείου στον ποταμό Μοζέλα

Άνθρωποι βρίσκονται παγιδευμένοι σε ξενοδοχείο κοντά στις όχθες του ποταμού Μοζέλα στη Γερμανία μετά την κατάρρευση τμημάτων του κτιρίου, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.

Οι προσπάθειες διάσωσης έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά περίπλοκες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης SWR, υπηρεσίες άμεσης δράσης δεν έχουν καταφέρει να εισέλθουν στο κτίριο εξαιτίας του κινδύνου περαιτέρω κατάρρευσης.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενδέχεται να είναι παγιδευμένοι μέχρι εννέα άνθρωποι.

Η περιφέρεια του Μοζέλα προσελκύει τους τουρίστες για τις γραφικές κωμοπόλεις και τους αμπελώνες της στις απότομες όχθες του ποταμού.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE