Περιμετρικός Λευκωσίας: Πότε δίδεται στην κυκλοφορία η Α’ φάση – Τι περιλαμβάνει

Περιμετρικός Λευκωσίας: Πότε δίδεται στην κυκλοφορία η Α’ φάση – Τι περιλαμβάνει

Μετά από μικρές καθυστερήσεις και απίστευτη ταλαιπωρία των οδηγών από τα έργα, παραδίδεται η πρώτη φάση του Περιμετρικού Λευκωσίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, παραδίδεται στην κυκλοφορία η Πρώτη Φάση (Α1) του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας.

Η Φάση Α1 αφορά αυτοκινητόδρομο μήκους 7,5 χλμ. περίπου για σύνδεση του υφιστάμενου αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) με τη Λεωφόρο Τσερίου, καθώς και 10χλμ. συνδετήριων δρόμων για αποκατάσταση συνδέσεων με το υφιστάμενο οδικό δίκτυο.

Περιλαμβάνει ανισόπεδο κόμβο παρά τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου για είσοδο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, γέφυρα που συνδέει τον υφιστάμενο παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού (Β1) με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1), ανισόπεδο κόμβο παρά τη Βιομηχανική Περιοχή Τσερίου και ισόπεδο τερματικό κυκλικό κόμβο στη συμβολή με τις Λεωφόρους Τσερίου/ Πεύκου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE