LIKE ONLINE

Οι πιο σέξι εμφανίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Οι αθλητές τους οποίους ερωτεύτηκε όλος ο κόσμος

Οι πιο σέξι εμφανίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Οι αθλητές τους οποίους ερωτεύτηκε όλος ο κόσμος

Οι αθλητές και οι αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων είναι hot. Είναι γεγονός! Έχουν απίστευτα κίνητρα, ασύλληπτα κορμιά και βρίσκονται κυριολεκτικά στην καλύτερη τους φάση.

Αν πάμε μάλιστα στην αρχή τους, όταν όλα ξεκίνησαν από εδώ, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ουσιαστικά η σύγχρονη εκδοχή των Ελλήνων θεών. Στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι, έχουμε τα νέα μας crush:

Joules Bouyer

Μόλις 22 χρονών ελπίζει αύριο να κερδίσει ένα χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι όταν θα διαγωνιστεί στον τελικό των ανδρών στην κολύμβηση την Παρασκευή. Ο Joules (πήραμε θάρρος) από το Annecy της Γαλλίας μαζί με τον συμπατριώτη του Alexis Jandard, ο οποίος έχει επίσης τραβήξει το ενδιαφέρον για την εμφάνισή του από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων θα αγωνιστούν μαζί. Όμως το ενδιαφέρον για τον Joules δεν είναι αθλητικό. Έχει να κάνει με ένα στιγμιότυπο να κάνει ντους δίπλα στην πισίνα που τον δείχνει να φορά ένα πολύ στενό μαγιό που αναδεικνύει τα ευμεγέθη προσόντα του.


Kim Yeji

Τα σόσιαλ μίντια έχουν ερωτευτεί την αθλήτρια της σκοποβολής από την Νότια Κορέα για το ιδιαίτερο στιλ με το οποίο αγωνίζεται. Έχει το πιο σίγουρο «ψαρωτικό» βλέμμα που έχουμε δει ποτέ και το αριστερό της χέρι στην τσέπη και με αυτό το στιλ μαζί με όλη την αυτοπεποίθηση και την αγωνιστικότητα στα 31 της χρονια κατετάγη δεύτερη στο αεροβόλο πιστόλι στα δέκα μέτρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο πίσω από την 19χρονη Oh Ye Jin που κέρδισε το χρυσό. Όμως η Κιμ κέρδισε το χρυσό της πιο κουλ προσωπικότητας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by GQ (@gq)

Sunisa «Suni» Lee

Mπορεί να επισκιάστηκε ελαφρώς από την επιστροφή της Simone Biles, όμως η Sunisa «Suni» Lee είναι πολύ μια σταρ της ενόργανης από μόνη της. Η Lee είναι η 10η Αμερικανίδα αθλήτρια με τα περισσότερα μετάλλια με πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα και τρία Ολυμπιακά μετάλλια στη ζώνη της.

Η 21χρονη ξεχωρίζει ήδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλά και στην καμπάνια της μάρκας εσωρούχων Skims της Kim Kardashian, παρόλο που πρόσφατα διαγνώστηκε με ανίατη νεφρική νόσο.

Thomas Ceccon

Αυτός ο Ιταλός πρωταθλητής στο ύπτιο έχει γίνει ήδη viral για την εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, συγκεκριμένα επειδή έδειξε τους τονισμένους κοιλιακούς μύες του σε γραμμή V κάτω από την μάλλον κομμένη φανέλα της Ιταλίας καθώς σήκωσε τα χέρια του για να γιορτάσει τη νίκη του.

Ή, όπως το έθεσε ένας αυστραλιανός ειδησεογραφικός ιστότοπος, «η δυσλειτουργία της ντουλάπας ενθουσιάζει τους οπαδούς των Ολυμπιακών Αγώνων». Ο κολυμβητής ήταν πολύ χαρούμενος με τη νίκη του, λέγοντας στην ιταλική τηλεόραση Rai: «Από τότε που ήμουν παιδί ήξερα ότι μπορούσα να κερδίσω αυτό το μετάλλιο και σήμερα ήρθε η μέρα».

Alica Schmidt

Η Γερμανίδα δρομέας σκυταλοδρομίας και καλλονή όπως μπορείτε να δείτε αναμένεται να αφήσει τους θεατές των Ολυμπιακών Αγώνων με ανοιχτό το στόμα όταν εμφανιστεί στην οθόνη για τη σκυταλοδρομία 4×400 μέτρων.

Η 25χρονη είναι μια τρομερή δρομέας και ολίγον fashionista, χάρη στη θέση της ως ambassador για τους οίκους Boss και Tiffany & Co. Με ένα πρόσωπο που μοιάζει σαν να είναι φτιαγμένο από AI και ένα κορμί «ασυναγώνιστο» τα σόσιαλ μίντια θα απαθανατίσουν κάθε στιγμιότυπο της όταν θα τρέξει.

Noah Lyles

Αυτός ο Αμερικανός σπρίντερ τα έχει όλα: ταχύτητα, στυλ (δείτε: τα βαμμένα νύχια του που έγραφαν «Icon» στην τελετή έναρξης) και κουβάδες αυτοπεποίθησης. «Δεν νιώθω την πίεση γιατί απλώς διασκεδάζω», είπε ο Λάιλς στους δημοσιογράφους για την ψυχική του κατάσταση.

 «Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να είμαι εγώ. Λέω συνεχώς στα παιδιά όλη την ώρα: «Να είστε ο εαυτός σας». Και αν οι άνθρωποι με βλέπουν ότι είμαι τρελός, πυροβολήστε, είμαι τρελός. Αλλά μάντεψε τι; Κερδίζω ενώ είμαι τρελός».

Armand Duplantis

Το άλμα επί κοντώ δεν είχε ποτέ τη φήμη ενός cool αθλήματος όμως ο Σουηδός Armand Duplantis το έκανε. Γνωστός ως «Mondo», ο 24χρονος Αμερικανός αθλητής που κρατά όλα τα παγκόσμια ρεκόρ είναι αγαπημένος της Vogue Scandinavia, για την οποία πόζαρε πρόσφατα στο πλευρό της φίλης του, Desiré Inglander.

Το ζευγάρι έχει αναπτύξει πιστούς ακόλουθους στα social media και μέσω της αθλητικής καριέρας του Duplantis. Το σίγουρο είναι ότι θα προκριθεί στο αγώνισμα του άλματος επί κοντώ ανδρών στις 3 Αυγούστου, πριν αγωνιστεί στις 5 Αυγούστου, επομένως ετοιμάστε τις αναρτήσεις σας.

Gabriel Medina

Θα ήταν λίγο γελοίο να έχουμε τη λίστα με τους hot Ολυμπιονίκες και να μην συμπεριλάβουμε έναν σέρφερ, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, ο Βραζιλιάνος σέρφερ Gabriel Medina είναι ο άνθρωπός σας σ’ αυτή τη λίστα καθώς ο Medina μόλις έγινε viral για μια «τέλεια» εικόνα του να αιωρείται πάνω από το νερό, ένα μέτρο πάνω από την αιωρούμενη σανίδα του.

Leon Marchand

Η Γαλλία δεν μας απογοητεύει ως διοργανώτρια χώρα φέτος, με μια πληθώρα πανέμορφων και ταλαντούχων αθλητών στη σύνθεση. Αυτό περιλαμβάνει το λεγόμενο «πρόσωπο των αγώνων» Leon Marchand, ο 22χρονος Γάλλος κολυμβητής που βρίσκεται επί του παρόντος υπό το άγρυπνο βλέμμα του πρώην προπονητή του Michael Phelps, Bob Bowman.

Ο Marchand έχει ήδη καταρρίψει ένα ολυμπιακό ρεκόρ και έχει εξασφαλίσει ένα χρυσό μετάλλιο στους αγώνες του Παρισιού με τα 400 μέτρα μικτή ατομική, αλλά έχει ακόμα περισσότερα να κάνει. Φωνάξτε σαν Γάλλοι και φωνάξτε «Allez allez!» στην οθόνη της τηλεόρασής σας, την ώρα που αγωνίζεται και ίσως σας ακούσει ο Marchand.(Λέμε τώρα!)

Gabby Thomas

Οι Αμερικανοί – το ξέρουμε πια- «παράγουν» μερικούς εκπληκτικούς αθλητές. Ανάμεσά τους και η σπρίντερ Gabby Thomas. Η απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και σταρ της καμπάνιας Skims έχει ήδη εξασφαλίσει ένα χάλκινο μετάλλιο στα 200 μέτρα και ένα ασημένιο στα 4 x 100 μέτρα στο Τόκιο, αλλά στο Παρίσι θα έχει μεγαλύτερες δουλειές.

Πηγή: Grace

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Αναστολή πτήσεων σε δύο γερμανικά αεροδρόμια λόγω παρεμβάσεων ακτιβιστών

• Χειροπέδες σε 21χρονο - Τον έψαχναν για κλοπή περιουσίας και τον συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών

• Φουλ ερωτευμένος ο Φειδίας Παναγιώτου – Με ποια κάνει τον γύρο της Ευρώπης – Βίντεο

• Μαρία Κορινθίου: Έκανε ανάρτηση για τη γιορτή της και ο Γιάννης Αϊβάζης τη σχολίασε

• Ψάχνετε ανάσα δροσιάς, ψυχαγωγία για τα παιδιά και φαγητό; – Ποια mall θα μείνουν ανοιχτά τον 15Αύγουστο

• Γέμισαν οι εκδρομικοί χώροι στα ορεινά - Ποιοι είναι πλήρεις και πού υπάρχει διαθεσιμότητα



Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Στο σημείο όπου ανευρέθει το βλήμα μετέβει πυροτεχνουργός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top