LIKE ONLINE

Οι πέντε τύποι συντρόφων που πρέπει να αποφεύγετε πάση θυσία

Οι πέντε τύποι συντρόφων που πρέπει να αποφεύγετε πάση θυσία

Ψάχνετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, αλλά το πρόβλημα είναι ότι συστηματικά συναντάτε άνδρες που δεν σας ταιριάζουν, σας κάνουν κακό ή είναι άκρως τοξικοί; Σύμφωνα με την επιστήμη, υπάρχουν πέντε τύποι ανδρών που πρέπει καλύτερα να αποφεύγετε για να εξασφαλίσετε μια υγιή και μόνιμη σχέση.

Η Ava Skoupsky λοιπόν, σε άρθρο της στο Psychologies.com, παρουσιάζει μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature Humane Behaviour, η οποία δείχνει ότι υπάρχουν ορισμένοι άνδρες των οποίων η συμπεριφορά είναι αμφισβητήσιμη και καλό είναι να τους αποφεύγετε το συντομότερο δυνατό για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Μεταξύ των πέντε τύπων ανδρών που ξεχωρίζουν περισσότερο στην έκθεση είναι:

1. Οι άνδρες που έχουν τον έλεγχο
Σύμφωνα με τη μελέτη, αυτός ο τύπος άνδρα πρέπει να αποφεύγεται. Ο λόγος; Επειδή είναι τόσο ελεγκτικός, που δεν σας αφήνει να ζήσετε και να είστε ο εαυτός σας. Επιπλέον, αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ τοξικό με την πάροδο του χρόνου, καθώς θα ελέγχει κάθε σας κίνηση.

2. Οι νάρκισσοι άνδρες
Οι νάρκισσοι άνδρες τείνουν συχνά να είναι χειριστικοί και εγωκεντρικοί. Αποτέλεσμα: δεν θα σας αναδείξουν (εκτός από την αρχή μιας σχέσης), θα σας σύρουν στον χαμηλότερο κοινό παρονομαστή και θα σας αποξενώσουν από τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους.

Η δύναμή τους; Ένα ισχυρό ψυχολογικό κράτημα που μπορεί να καταστρέψει κάποιον. Αυτός ο τύπος ανθρώπου μπορεί επίσης να είναι υπερβολικά ζηλιάρης. Αποφύγετε τους αμέσως!

3. Παρορμητικοί άνδρες
Αν και η παρορμητικότητα μπορεί να αντιμετωπιστεί και να ελεγχθεί, αν παρατηρήσετε έναν άνδρα να χάνει τον έλεγχο και να ξεσπά σε ανεξέλεγκτη οργή, αυτό δεν είναι καλό σημάδι.

Αυτός ο τύπος άνδρα δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά του, εις βάρος της δικής σας ευημερίας. Αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό.

4. Οι άνδρες που φοβούνται τη δέσμευση
Αν δεν θέλει να κάνει σχέδια μαζί σας ή να δεσμευτείτε, μπορεί να είναι πραγματικό χάσιμο χρόνου και κυρίως να δημιουργήσει απογοήτευση στη σχέση.

Σαφώς, είναι αδύνατο να χτίσετε οποιαδήποτε σχέση με αυτόν τον τύπο ανθρώπου. Γι’ αυτό να τον αποφύγετε!

5. Μάτσο άντρες
Συνεχίζοντας να προωθεί τον τοξικό ανδρισμό και επιδεικνύοντας σεξισμό όλη μέρα, αυτός ο τύπος άνδρα δεν συνεισφέρει σε τίποτα θετικό. Σε μια εποχή που η κοινωνία αλλάζει και οι ιδέες εξελίσσονται, ίσως θα ήταν καλύτερα να στραφείτε σε άνδρες που ζουν με την εποχή. Επόμενος…

Αναλύοντας τη συμπεριφορά ενός άνδρα όταν τον πρωτοσυναντάτε, μπορείτε να εντοπίσετε γρήγορα ορισμένες κόκκινες σημαίες.

Πηγή: Psychologies.com/ertnews

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Αναστολή πτήσεων σε δύο γερμανικά αεροδρόμια λόγω παρεμβάσεων ακτιβιστών

• Χειροπέδες σε 21χρονο - Τον έψαχναν για κλοπή περιουσίας και τον συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών

• Φουλ ερωτευμένος ο Φειδίας Παναγιώτου – Με ποια κάνει τον γύρο της Ευρώπης – Βίντεο

• Μαρία Κορινθίου: Έκανε ανάρτηση για τη γιορτή της και ο Γιάννης Αϊβάζης τη σχολίασε

• Ψάχνετε ανάσα δροσιάς, ψυχαγωγία για τα παιδιά και φαγητό; – Ποια mall θα μείνουν ανοιχτά τον 15Αύγουστο

• Γέμισαν οι εκδρομικοί χώροι στα ορεινά - Ποιοι είναι πλήρεις και πού υπάρχει διαθεσιμότητα



Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Στο σημείο όπου ανευρέθει το βλήμα μετέβει πυροτεχνουργός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top