Ολοκληρώθηκε η έρευνα για το θάνατο του 24χρονου που πήδηξε από μπαλκόνι στη Λεμεσό - Τι προκύπτει

Ολοκληρώθηκε η έρευνα για το θάνατο του 24χρονου που πήδηξε από μπαλκόνι στη Λεμεσό - Τι προκύπτει

Ολοκληρώθηκε η έρευνα για την υπόθεση του 24χρονου αλλοδαπού στη Λεμεσό, ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν πήδηξε από τον 5ο όροφο διαμερίσματος πολυκατοικίας, μετά από έφοδο της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε η Αστυνομία από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας (ΑΑΔΙΠΑ), έχει ολοκληρωθεί η έρευνα αναφορικά και δεν στοιχειοθετήθηκε η διάπραξη οποιωνδήποτε αδικημάτων από μέλη της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από πληροφορία για άτομα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, μέλη της ΥΑΜ μετέβηκαν, γύρω στις 6:20 το πρωί της Τετάρτης 10/04, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού.

Με την είσοδο των μελών της ΥΑΜ στο διαμέρισμα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δυο πρόσωπα φέρεται να επιχείρησαν να διαφύγουν, πηδώντας σε μπαλκόνια γειτονικών διαμερισμάτων, με αποτέλεσμα το ένα να τραυματιστεί θανάσιμα και το άλλο σοβαρά.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Έξι πρόσωπα τραυματίστηκαν σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό. Από τους τραυματίες, 61χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε σοβαρή κατάσταση, ενώ δύο άλλα πρόσωπα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.