Ελλάδα: Κατήγγειλε άνδρα ότι ασέλγησε σε βάρος του και τον λήστεψε

Ελλάδα: Κατήγγειλε άνδρα ότι ασέλγησε σε βάρος του και τον λήστεψε

Απροσδόκητη τροπή πήρε το ερωτικό τετ α τετ μεταξύ δυο Ελλήνων ανδρών στην Κομοτηνή, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, καθώς στη συνέχεια ο ένας από τους δυο κατήγγειλε τον άλλον για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του αλλά και για ληστεία.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε το θύμα στην καταγγελία που υπέβαλε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, ο φερόμενος ως δράστης προχώρησε αρχικά σε ασελγή πράξη σε βάρος του παρά την θέλησή του, αλλά στη συνέχεια τον χτύπησε και άρπαξε όσα χρήματα είχε στην κατοχή του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την προανάκριση σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του κατηγορούμενου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης και, αφού του ασκήθηκε η σχετική δίωξη, παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE