Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία - Διασωληνωμένος 22χρονος μοτοσικλετιστής

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία - Διασωληνωμένος 22χρονος μοτοσικλετιστής

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται 22χρονος, που τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη το μεσημέρι σήμερα, στη Λευκωσία.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 12.30μ.μ. σήμερα, στη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη, στα Λατσιά, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 22χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 49χρονος.

Από τη σύγκρουση, ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Λόγω των πολλαπλών τραυμάτων που φέρει, ο 22χρονος διασωληνώθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE