Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία - Διασωληνωμένος 22χρονος μοτοσικλετιστής

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία - Διασωληνωμένος 22χρονος μοτοσικλετιστής

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται 22χρονος, που τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη το μεσημέρι σήμερα, στη Λευκωσία.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 12.30μ.μ. σήμερα, στη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη, στα Λατσιά, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 22χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 49χρονος.

Από τη σύγκρουση, ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Λόγω των πολλαπλών τραυμάτων που φέρει, ο 22χρονος διασωληνώθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE