LIKE ONLINE

Η νύφη ξεμπρόστιασε τον γαμπρό την ημέρα του γάμου: «Δεν θα γίνει γαμήλια δεξίωση, αλλά μια γιορτή ειλικρίνειας»

Η νύφη ξεμπρόστιασε τον γαμπρό την ημέρα του γάμου: «Δεν θα γίνει γαμήλια δεξίωση, αλλά μια γιορτή ειλικρίνειας»

Την καλύτερη εκδίκηση πήρε μια υποψήφια νύφη από τον άπιστο γαμπρό την ημέρα του γάμου τους.

Για τους περισσότερους ανθρώπους η μέρα του γάμου τους είναι ίσως η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Ωστόσο, μια υποψήφια νύφη διάλεξε την συγκεκριμένη μέρα για να πάρει την εκδίκησή της από τον άπιστο σύντροφό της.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε σχέση πολλά χρόνια και ετοιμαζόταν να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν από το μυστήριο και την δεξίωση που θα ακολουθούσε, ήρθαν τα πάνω κάτω.

Όπως διηγήθηκε η Κέισι, η οποία προτίμησε να μην αποκαλύψει το πραγματικό της όνομα, αλλά ούτε και του αρραβωνιαστικού της, βρισκόταν με τις φίλες το βράδυ πριν από το γάμο, όταν έλαβε ένα μήνυμα από άγνωστο αποστολέα στο κινητό της.

Στο μήνυμα υπήρχαν στιγμιότυπα από συνομιλίες του αρραβωνιαστικού της με μια άλλη γυναίκα. «Δεν θα τον παντρευόμουν. Εσύ;», της έγραφε ο αποστολέας εκτός από τα ντοκουμέντα που της είχε στείλει. Η Κέισι έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, καθώς τα μηνύματα ήταν πολύ ενοχοποιητικά και αποδείκνυαν ότι ο σύντροφός της διατηρούσε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα για μήνες.

ανθ

«Αυτό το Σαββατοκύριακο, εσύ κι εγώ. Είμαι έτοιμη για καυτά πράγματα. Φέρε και τα παιχνίδια σου», έγραφε ένα από αυτά. «Το σώμα σου είναι απίστευτο. Μακάρι η σύντροφός μου να είχε τις μισές ικανότητές σου», ανέφερε ένα άλλο. «Μου λείπεις τόσο πολύ. Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι. Δεν είχα ποτέ μου τέτοια σύνδεση», έγραφε ένα τρίτο.

Η Κέισι ξέσπασε σε δάκρυα όταν διάβασε τα μηνύματα, την ώρα που οι φίλες της την προέτρεπαν να τον τιμωρήσουν και επέμεναν να του τηλεφωνήσει για να ακυρώσει το γάμο. «Όμως τον αγαπούσα. Ήθελα να τον παντρευτώ την επόμενη μέρα. Ήμουν σοκαρισμένη και λυπημένη. Δεν του τηλεφώνησα», είπε στο Body+Soul.

«Τελικά, προσπαθήσαμε να πάμε για ύπνο. Δεν κοιμήθηκα καθόλου και όταν ξημέρωσε επιτέλους ξύπνησα τα κορίτσια και τους είπα την απόφασή μου -θα συνέχιζα τον γάμο όπως αναμενόταν και θα τον ξεμπρόστιαζα στους φίλους και την οικογένειά μας», πρόσθεσε.

Την επόμενη μέρα, κατά την διάρκεια του γάμου έφτασε η ώρα για την ανάγνωση των όρκων. Ομως η Κέισι αντί για τους όρκους, διάβασε μπροστά σε όλους τα μηνύματα που είχε λάβει. «Φαίνεται ότι δεν είναι αυτός που νόμιζα», είπε. «Σας αγαπώ όλους και όσο φρικτό κι αυτό που κάνω, χαίρομαι που είστε εδώ. Δεν θα γίνει γαμήλια δεξίωση σήμερα, αλλά αντίθετα, θα γίνει μια γιορτή ειλικρίνειας, έτσι ώστε να βρεις την αληθινή αγάπη και να ακολουθήσεις την καρδιά σου ακόμα κι όταν πονάει».

Ο γαμπρός «έχασε» το χρώμα του και όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί αποχώρησε με τον κουμπάρο από την εκκλησία. «Σίγουρα δεν ήταν η ημέρα του γάμου που είχα προγραμματίσει, αλλά προς τιμήν μας, θα ακολούθησε ένα κολασμένο πάρτι», κατέληξε η Κέισι.

γαα

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Αναστολή πτήσεων σε δύο γερμανικά αεροδρόμια λόγω παρεμβάσεων ακτιβιστών

• Χειροπέδες σε 21χρονο - Τον έψαχναν για κλοπή περιουσίας και τον συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών

• Φουλ ερωτευμένος ο Φειδίας Παναγιώτου – Με ποια κάνει τον γύρο της Ευρώπης – Βίντεο

• Μαρία Κορινθίου: Έκανε ανάρτηση για τη γιορτή της και ο Γιάννης Αϊβάζης τη σχολίασε

• Ψάχνετε ανάσα δροσιάς, ψυχαγωγία για τα παιδιά και φαγητό; – Ποια mall θα μείνουν ανοιχτά τον 15Αύγουστο

• Γέμισαν οι εκδρομικοί χώροι στα ορεινά - Ποιοι είναι πλήρεις και πού υπάρχει διαθεσιμότητα



Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Στο σημείο όπου ανευρέθει το βλήμα μετέβει πυροτεχνουργός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top