Ο Ζούκερμπεργκ τιμά τη σύζυγό του με ένα τεράστιο άγαλμα στην αυλή του – Είναι… πράσινη με ασημένιο μανδύα

Ο Ζούκερμπεργκ τιμά τη σύζυγό του με ένα τεράστιο άγαλμα στην αυλή του – Είναι… πράσινη με ασημένιο μανδύα

Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου δεν δυσκολεύεται να παραγγείλει ένα άγαλμα της συζύγου του για να το έχει στον κήπο του. Αλλά ίσως το ερώτημα είναι γιατί να το κάνει.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δημοσίευσε στο Instagram το τελευταίο του απόκτημα, ένα άγαλμα της συζύγου του, Πρισίλα Τσαν. Είναι πάνω από δύο μέτρα, έχει πράσινο δέρμα και φορά έναν ασημί μανδύα που ανεμίζει πίσω της.

Όπως εξηγεί ο δημιουργός του Facebook, με το άγαλμα «επαναφέρει τη ρωμαϊκή παράδοση να φτιάχνεις αγάλματα της συζύγου σου».

Δημιουργός είναι ο Νεοϋορκέζος καλλιτέχνης Ντάνιλε Άρσαμ που, αναφέρει ο Guardian, έχει συνεργαστεί με φίρμες όπως η Tiffany και ο Dior.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Κάτω από την ανάρτηση πολλά από τα σχόλια ήταν θετικά, άλλοι όμως έλεγαν ότι είναι ένα είδος σπατάλης που περιμένουμε από δισεκατομμυριούχους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE