Ο Ζούκερμπεργκ τιμά τη σύζυγό του με ένα τεράστιο άγαλμα στην αυλή του – Είναι… πράσινη με ασημένιο μανδύα

Ο Ζούκερμπεργκ τιμά τη σύζυγό του με ένα τεράστιο άγαλμα στην αυλή του – Είναι… πράσινη με ασημένιο μανδύα

Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου δεν δυσκολεύεται να παραγγείλει ένα άγαλμα της συζύγου του για να το έχει στον κήπο του. Αλλά ίσως το ερώτημα είναι γιατί να το κάνει.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δημοσίευσε στο Instagram το τελευταίο του απόκτημα, ένα άγαλμα της συζύγου του, Πρισίλα Τσαν. Είναι πάνω από δύο μέτρα, έχει πράσινο δέρμα και φορά έναν ασημί μανδύα που ανεμίζει πίσω της.

Όπως εξηγεί ο δημιουργός του Facebook, με το άγαλμα «επαναφέρει τη ρωμαϊκή παράδοση να φτιάχνεις αγάλματα της συζύγου σου».

Δημιουργός είναι ο Νεοϋορκέζος καλλιτέχνης Ντάνιλε Άρσαμ που, αναφέρει ο Guardian, έχει συνεργαστεί με φίρμες όπως η Tiffany και ο Dior.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Κάτω από την ανάρτηση πολλά από τα σχόλια ήταν θετικά, άλλοι όμως έλεγαν ότι είναι ένα είδος σπατάλης που περιμένουμε από δισεκατομμυριούχους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE