Η σύζυγος τον έπιασε να την απατά, αλλά είναι αυτή που θα πάει φυλακή (video)

Η σύζυγος τον έπιασε να την απατά, αλλά είναι αυτή που θα πάει φυλακή (video)

Η σύζυγος είχε βάσιμες υποψίες ότι ο άνδρας της την απατούσε με την υπηρέτρια. Έτσι αποφάσισε να κρυφτεί και τελικά ναι τους έπιασε στα πράσσα. Αντί να φωνάξει έγραψε το συμβάν στο κινητό της και μετά το πόσταρε στα social media.

Το Video που φυσικά έγινε viral έλεγε πως η καλύτερη τιμωρία για τον μοιχό ήταν ο δημόσιος εξευτελισμός του. Βέβαια αυτή που αντιμετωπίζει τώρα ποινή φυλάκισης ενός έτους είναι η απατημένη σύζυγος, αφού στη Σαουδική Αραβία όπου και έγινε το περιστατικό η δημοσιοποίηση φωτογραφιών και video με στόχο την δυσφήμηση κάποιου τιμωρούνται αυστηρά.

Δείτε το επίμαχο video

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE