Η φωτογραφία αστυνομικού που συγκινεί -Αγκαλιά με το μωρό μετά από σοβαρό τροχαίο!

Η φωτογραφία αστυνομικού που συγκινεί -Αγκαλιά με το μωρό μετά από σοβαρό τροχαίο!

Ο σερίφης Ric Lindley φωτογραφήθηκε να κρατάει στην αγκαλιά του ένα μωρό και αμέσως κέρδισε την συμπάθεια των ντόπιων και όλων των χρηστών στα social media.

Μετά από ειδοποίηση για καραμπόλα στην Αλαμπάμα, ο αστυνομικός έφτασε αμέσως στον τόπο του δυστυχήματος και έψαξε για τυχόν θύματα.

Θύματα δεν υπήρχαν, παρά μόνο τέσσερις τραυματίες. Ο σερίφης εξετάζοντας τα αμάξια ένα-ένα, παρατήρησε ένα μωρό να κλαίει στο πίσω κάθισμα και αφού το έβγαλε με γρήγορες κινήσεις έξω από το τρακαρισμένο αυτοκίνητο,προσπάθησε να το ηρεμήσει.

“Πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι. Συμπεριφερόμαστε στους ανθρώπους εκεί έξω, έτσι όπως θα θέλαμε να συμπεριφέρεται κάποιος στα παιδιά μας, στις γυναίκες μας και τους γονείς μας.” δήλωσε ο καλόκαρδος αστυνομικός .


Η φωτογραφία μετράει περισσότερες από 14.000 αναδημοσιεύσεις, ενώ τα μηνύματα αγάπης δίνουν και παίρνουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE