ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άναψαν φωτιά σε κρατικό δάσος και τους πέρασαν χειροπέδες – Τι ισχυρίστηκαν

Άναψαν φωτιά σε κρατικό δάσος και τους πέρασαν χειροπέδες – Τι ισχυρίστηκαν

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα πέρασε χθες το απόγευμα η Αστυνομία στη Λεμεσό, οι οποίοι φέρονται να άναψαν φωτιά σε περιοχή του κρατικού δάσους της Τροοδίτισσας. Ισχυρίζονται ότι προσπάθησαν να ανάψουν ναργιλέ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες στις 6 το απόγευμα δόθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Πλατρών, ότι πλησίον του εκδρομικού χώρου στην Τροοδίτισσα δύο πρόσωπα άναψαν φωτιά σε κρατικό δάσος.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στην περιοχή όπου εντόπισαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 και 21 ετών, να έχουν στην κατοχή τους ναργιλέ, καρβουνάκια και αναπτήρες.

Σύμφωνα με μαρτυρία που έχουν ενώπιον τους τα μέλη της Αστυνομίας, οι συλληφθέντες θεάθηκαν να ανάβουν μικρή εστία φωτιάς, με ξύλα σε χαράδρα με άγρια βλάστηση σε κρατικό δάσος, την οποία ωστόσο κατέσβησαν οι ίδιοι μόλις έγιναν αντιληπτοί.

Ανακρινόμενοι οι ύποπτοι ανέφεραν ότι μετέβηκαν στο σημείο με σκοπό να καπνίσουν ναργιλέ και ότι άναψαν τη φωτιά με σκοπό να ανάψουν τα καρβουνάκια του ναργιλέ, αφού, όπως υποστήριξαν, το γκαζάκι που είχαν μαζί τους δεν λειτουργούσε.

Εναντίον τους εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθησαν για αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων πρόκληση πυρκαγιάς σε κρατικό δάσος. Το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους. Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θέλετε να κάνετε διακοπές στην εξοχή; Στο «Σταυρό της Ψώκας» μπορείτε να κατασκηνώσετε ή να κλείσετε δωμάτιο – Πληροφορίες

• Καλοκαιρινές εξορμήσεις: Αυτά είναι τα top 10 ιστορικά αξιοθέατα της Κύπρου που πρέπει να επισκεφθείς - Δείτε εικόνες

• Αγοράζουν τελικά ηλεκτρικά οχήματα οι Κύπριοι; - Η θέση μας σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ



Λετυμπιώτης: «Κίνηση υψηλής πολιτικής αξίας η απόφαση συμμετοχής Φιντάν στο Άτυπο Συμβούλιο»

Λετυμπιώτης: «Κίνηση υψηλής πολιτικής αξίας η απόφαση συμμετοχής Φιντάν στο Άτυπο Συμβούλιο»

Η απόφαση της Λευκωσίας να επιτρέψει τη συμμετοχή του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στο επόμενο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις 29 Αυγούστου, αποτελεί στρατηγική κίνηση, υψηλής πολιτικής αξίας, δήλωσε στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top