LIKE ONLINE

Αυτά είναι τα 4 Απόλυτα Τυχερά ζώδια του Σεπτεμβρίου 2024

Αυτά είναι τα 4 Απόλυτα Τυχερά ζώδια του Σεπτεμβρίου 2024

Ο Σεπτέμβριος καταφθάνει και φαίνεται ιδιαίτερα υποστηρικτικός ή και τυχερός για τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια όπου οι προσπάθειές τους θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία.

Οι ευκαιρίες για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη θα είναι άφθονες. Από την επαγγελματική πρόοδο μέχρι την οικονομική ευημερία και τις προσωπικές σχέσεις, αυτά τα ζώδια θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το δυναμικό τους στο έπακρο.

Ταύρος

Ταύρε, έχεις απότομες αλλαγές, αλλά μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι ‘δύσκολοι’ πλανήτες αυτή την περίοδο σου κάνουν θετικές όψεις. Είναι σα να έχεις στο πλάι σου έναν πολύ σοφό δάσκαλο που σε κατευθύνει χωρίς να σε δυσκολεύει και να σου δείχνει το δρόμο προς τις σωστές επιλογές για το υπόλοιπο της ζωής σου. Μην ξεχνάς πως και ο Ερμής, πλέον, θα είναι ορθόδρομος και θα επηρεάσει άμεσα τα ερωτικά σου φέροντας ανανέωση στους ερωτικούς σου διαλόγους και απομάκρυνση όποιου θαυμαστή δεν είναι κατάλληλος για εσένα.

Σκορπιός

Ο Σεπτέμβριος του 2024 επιφυλάσσει σημαντικές ευκαιρίες και αλλαγές, Σκορπιέ. Με τον Ουρανό απέναντι, έρχονται απότομες αλλαγές που θα σε βάλουν στο σωστό δρόμο μέσω εξωτερικών παραγόντων. Οι θετικές όψεις από τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα θα βοηθήσουν ιδιαίτερα στα αισθηματικά σου, στην απόκτηση οικογένειας ή σε οποιαδήποτε επαγγελματική ενέργεια απαιτεί ταυτόχρονα φαντασία και πειθαρχία. Ο Πλούτωνας σε γεμίζει αποφασιστικότητα και σημαντικές επαφές, ενώ η έκλειψη στους Ιχθείς φέρνει ρομαντικές στιγμές και συναισθηματική ανανέωση.

Καρκίνος

Καρκίνε, ο Σεπτέμβριος είναι μήνας ευνοϊκών αλλαγών και προόδου. Η έκλειψη στους Ιχθείς σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα ιδανικά σου. Είναι η κατάλληλη ώρα για γνώση, επέκταση και συμφιλίωση με κάθε πτυχή του εαυτού σου. Μαζί, η Αφροδίτη στον Ζυγό δημιουργεί ένα καλύτερο οικογενειακό περιβάλλον και αίσθηση ασφάλειας, ενώ ο Πλούτωνας απέναντί σου, πλέον, σου επιτρέπει να εκμεταλλεύεσαι τα θετικά του και να διαχειρίζεσαι τις προκλήσεις με σοφία. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου και να δημιουργήσεις ένα αρμονικό περιβάλλον γύρω σου.

Αιγόκερως

Έρχονται ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη το Σεπτέμβρη, Αιγόκερε. Ο Ουρανός στον Ταύρο συνεχίζει να βοηθά τα ερωτικά σου ή την αλλαγή οικογενειακής κατάστασης, φέρνοντας ξαφνικές ιδέες και νέες προοπτικές. Η Αφροδίτη στον Ζυγό δημιουργεί ένα όμορφο κλίμα στη δουλειά ή εγγυάται επιτυχίες στην καριέρα σου. Επιπλέον, η έκλειψη στους Ιχθείς προσφέρει ευκαιρίες για μικρές μετακινήσεις ή δυνατές συμφωνίες, ενισχύοντας τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και προσφέροντας νέα μονοπάτια για την επίτευξη των στόχων σου.

ΠΗΓΗ: Οroskopos.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τμήμα Δασών: Η επαγρύπνηση προστατεύει τα δάση της Κύπρου – Η ανίχνευση, η αναγγελία και το σύστημα επιφυλακής - Βίντεο

• Χαμάς: Η πρόταση-γέφυρα των ΗΠΑ, ευθυγραμμίζεται με τους ισραηλινούς όρους για συμφωνία

• Έπιασαν 30χρονο με την «πραμάτεια» του: Πρώτα στο όχημα του και μετά έκαναν «ντου» στην οικία του

• Καμίνι με κίτρινη προειδοποίηση, αλλά δεν αποκλείονται οι βροχές - Αναλυτικά ο καιρός

• Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα ονόματα που ακούς στην Κύπρο - Οι δεκάδες ανδρών και γυναικών

• Τα «διαμάντια» της Κύπρου: Αυτές είναι οι πιο όμορφες παραλίες του νησιού - Δείτε φωτογραφίες



Απαντά η Αστυνομία: «Δεν έχουν ρατσιστικά κίνητρα οι επιθέσεις εναντίον διανομέων φαγητού»

Απαντά η Αστυνομία: «Δεν έχουν ρατσιστικά κίνητρα οι επιθέσεις εναντίον διανομέων φαγητού»

Οι επιθέσεις εναντίον διανομέων φαγητού στη Λεμεσό δεν έχουν ρατσιστικά κίνητρα, εκτιμά η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top