Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θέλει τον πρίγκιπα Χάρι στη στέψη του – Έχουν να μιλήσουν δύο χρόνια

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θέλει τον πρίγκιπα Χάρι στη στέψη του – Έχουν να μιλήσουν δύο χρόνια

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν σχεδιάζει να προσκαλέσει τον μικρότερο αδερφό του πρίγκιπα Χάρι όταν φτάσει η στιγμή της στέψης του σε βασιλιά σύμφωνα με γνώστες.

Αν και κάποτε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι ήταν κοντά, πιστεύεται ότι τα δύο αδέρφια δεν έχουν μιλήσει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.

Είναι αποξενωμένοι κάτι που ένας στενός φίλος τους περιέγραψε ως τρομερά λυπηρό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας άφησε μια πικρόγλυκη γεύση. Από τη μια πλευρά, επιβεβαίωσε τη διατήρηση της δέσμευσης των Ηνωμένων Εθνών για συνέχιση των προσπαθειών στο Κυπριακό και άνοιξε ξανά το παράθυρο για μια συνάντηση «5+1». Από την άλλη, δεν έφερε το μεγάλο βήμα που ανέμεναν πολλοί, αφού δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία για την επόμενη διαδικασία και τέθηκαν σαφείς προϋποθέσεις πριν από οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE