LIKE ONLINE

Αυτά τα ζώδια έχουν το πιο υψηλό γονεϊκό ένστικτο - Είναι γεννημένα να κάνουν οικογένεια

Αυτά τα ζώδια έχουν το πιο υψηλό γονεϊκό ένστικτο - Είναι γεννημένα να κάνουν οικογένεια

Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος είναι απασχολημένος με τη ζωή του, ορισμένα ζώδια έχουν την εκπληκτική ικανότητα να προβλέπουν τις ανομολόγητες ανάγκες των ανθρώπων γύρω τους.

Είτε πρόκειται για την προσφορά μιας κουβέρτας σε ένα παιδί που φαίνεται να κρυώνει, είτε για την παροχή ενός σνακ στο πεινασμένο παιδί ενός φίλου, αυτοί οι άνθρωποι έχουν βαθιά ριζωμένο το γονεϊκό ένστικτο.

Πράγματι, μπορούν εύκολα να αναγνωρίσουν πότε τα ανίψια τους χρειάζονται συναισθηματική υποστήριξη και συνήθως σπεύδουν να την προσφέρουν. Επιπλέον, από τη φύση τους, τα άτομα αυτά αναζητούν ευκαιρίες να καθοδηγήσουν και να εκπαιδεύσουν τους άλλους. Είτε μέσω της εργασίας τους σε κοινωνικούς συλλόγους είτε μέσα στην κοινότητά τους, αυτοί οι άνθρωποι φέρνουν πολλή υπομονή και ενθάρρυνση στους νέους γύρω τους.

Στην πραγματικότητα, η δέσμευσή τους να βοηθούν τους άλλους να αναπτυχθούν είναι αυτό που δείχνει ότι θα γίνουν σπουδαίοι γονείς αργότερα στη ζωή τους. Εξάλλου, η ικανοποίηση που νιώθουν όταν βλέπουν τους άλλους να πετυχαίνουν αντανακλά την έμφυτη μητρική τους φύση. Ρίξτε μια μικρή ματιά στο ποια ζώδια μπορεί να ανήκουν:

Ταύρος

Οι Ταύροι δείχνουν την τάση τους στο να φροντίζουν τους άλλους μέσα από την προσοχή που δίνουν στα φυτά ή τα κατοικίδιά τους. Έχουν μια αξιοσημείωτη ευαισθησία για τις ανάγκες όλων των ζωντανών οργανισμών. Η αφοσίωσή τους στη διασφάλιση της ευημερίας των άφωνων αντανακλά την ενσυναίσθησή τους. Είναι ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά που τους φαίνονται χρήσιμα όταν τελικά γίνονται γονείς. Επιπλέον, είναι συνήθως άριστοι ακροατές που προσφέρουν στα μικρά παιδιά παρηγοριά και παρέχουν πρακτικές συμβουλές κάθε φορά που εκείνοι φαίνονται μπερδεμένοι από νέες καταστάσεις.

Καρκίνος

Κυβερνώμενοι από τη Σελήνη, οι Καρκίνοι είναι ένα από τα μόνα ζώδια του νερού που σκέφτονται βαθιά το πώς θα είναι γονείς από νεαρή ηλικία. Είναι εξαιρετικά διαισθητικοί άνθρωποι που δεν ενεργούν παρορμητικά. Η έντονη ανάγκη τους να φροντίζουν και να προστατεύουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τους κάνει να εξετάζουν διάφορες γονεϊκές τακτικές πολύ πριν καν γίνουν γονείς. Αυτή η επιθυμία να παρέχουν ένα σταθερό και γαλήνιο σπίτι για τα παιδιά είναι αρκετά χρήσιμη όταν ξεκινούν τη δική τους οικογένεια. Έτσι, όταν ο πελαργός κάνει κύκλους στο σπίτι τους, οι Καρκίνοι είναι κάτι παραπάνω από έτοιμοι να γίνουν μαμάδες και μπαμπάδες. Μάλιστα, φροντίζουν ώστε το σπίτι τους να είναι ένα καταφύγιο καλά οργανωμένο, άνετο και φιλόξενο για τα μικρά τους.

Παρθένος

Από νεαρή ηλικία, είναι εύκολο να παρατηρήσει κανείς τα φυσικά ένστικτα φροντίδας των Παρθένων από τον τρόπο που συμπεριφέρονται στους κοινωνικούς τους κύκλους. Εξάλλου, συχνά υιοθετούν έναν ρόλο φροντίδας ανάμεσα στους φίλους ή τους συναδέλφους τους. Είναι εκείνοι που εξασφαλίζουν ότι όλοι νιώθουν άνετα. Επιπλέον, δημιουργούν ενστικτωδώς ένα υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον για τα παιδιά τους.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Συναγερμός για φωτιά στην επαρχία Λεμεσού: Στη μάχη εναέρια μέσα - Δείτε φωτογραφία

• Έκρηξη σε οικία στη Λευκωσία: Στόχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας

• Τρόμος στον αέρα: Ράγισε γυαλί σε πτήση από Ισραήλ προς Λάρνακα - Φωτογραφία

• Σχολικές τσάντες για όλες τις τσέπες: Πότε αναμένονται προσφορές – Όσα πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

• Μονοπάτια της Φύσης: Η ομορφιά της Κύπρου έχει χρώμα πράσινο – Μια αξέχαστη εμπειρία πεζοπορίας - Όλες οι πληροφορίες



Κυβέρνηση: Αυτόν προτείνει για την θέση του Ευρωπαίου Επιτρόπου

Κυβέρνηση: Αυτόν προτείνει για την θέση του Ευρωπαίου Επιτρόπου

Η Κυπριακή Δημοκρατία θα προτείνει για τη θέση του Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον Καθηγητή Κώστα Καδή.  Η εμπειρία του Δρος Καδή από τα κατά καιρούς θεσμικά αξιώματα που υπηρέτησε την Κυπριακή Δημοκρατία, όσο και η ακαδημαϊκή του πορεία και κατάρτιση αποτελούν βασικά στοιχεία της επιλογής του για τη σημαντική θέση του Επιτρόπου, σύμφωνα με δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top