Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού

Υπό έλεγχο τέθηκε λίγο μετά τις 14.00 η πυρκαγιά που ξέσπασε τη Δευτέρα σε περιοχή μεταξύ Ανώγυρας και Πάχνας στην επαρχία Λεμεσού. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς λόγω των ανέμων, οι κίνδυνοι αναζωπύρωσης είναι μεγάλοι.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής κάνει λόγο για 3 εκτάρια άγριας βλάστησης σε μια προκαταρκτική εκτίμηση της καμένης έκτασης. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής του τμήματος δασών και εθελοντικές ομάδες ενώ από αέρος επιχείρησαν και πέντε πτητικά μέσα.

Μετά την τελική κατάσβεση της, τα αίτια της φωτιάς θα διερευνηθούν από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αστυνομίας.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Πλήρης έλεγχος στην πυρκαγιά παρά την Κοινότητα Πάχνας. Θα παραμείνουν σε επιφυλακή επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις καθόλη τη διάρκεια της νύκτας. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE