Τραγωδία στη Χαλκιδική: 19χρονος σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι - Εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι

Τραγωδία στη Χαλκιδική: 19χρονος σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι - Εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι

Τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, με έναν 19χρονο να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, το 19χρονο αγόρι ήταν πάνω σε ένα παιχνίδι το οποίο παρουσίασε κάποιο πρόβλημα, με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί και να πέσει στο έδαφος με δύναμη, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι του.

Άμεσα έφτασε ασθενοφόρο στο σημείο, με τους διασώστες να προσπαθούν να κρατήσουν στην ζωή τον νεαρό, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάρτυρες στο τραγικό περιστατικό ήταν και τα αδέρφια του 19χρονου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει συλληφθεί ο υπεύθυνος του λούνα παρκ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE