Νέο θανατηφόρο με θύμα 21χρονο μοτοσικλετιστή – Στη δημοσιότητα το όνομά του

Νέο θανατηφόρο με θύμα 21χρονο μοτοσικλετιστή – Στη δημοσιότητα το όνομά του

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στο Δασάκι της Άχνας με θύμα τον 21χρονο Νεόφυτο Κωνσταντή από το Δασάκι Άχνας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις, το τροχαίο σημειώθηκε χθες Δευτέρα γύρω στις 19:00 το βράδυ.

Συγκεκριμένα, ενώ ένα όχημα ήταν σταθμευμένο σε δρόμο στο Δασάκι της Άχνας, όχημα που ακολουθούσε και μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 21χρονος προσπάθησαν να το προσπεράσουν μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα.

Από την αντίθετη κατεύθυνση ερχόταν όχημα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το προπορευόμενο όχημα και με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 21χρονος.

Ο 21χρονος λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ωστόσο, ο 21χρονος δεν τα κατάφερε και απεβίωσε το μεσημέρι της Τρίτης.

Οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν και αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι με εγγύηση. Διενεργήθηκαν αλκοτέστ και ναρκοτέστ σε όλους τους οδηγούς με μηδενική ένδειξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE