Αποκαλύφθηκε η αιτία της πτώσης του ελικοπτέρου με τον Ραΐσι

Αποκαλύφθηκε η αιτία της πτώσης του ελικοπτέρου με τον Ραΐσι

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της έρευνας για τον θάνατο του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραΐσι σε αεροπορικό δυστύχημα.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η συντριβή του ελικοπτέρου προκλήθηκε από υπερβολικό αριθμό επιβατών.

Το πρακτορείο, επικαλούμενο πηγή, υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος πέθανε ως αποτέλεσμα δυστυχήματος.

Το ελικόπτερο δεν μπόρεσε να απογειωθεί στο απαιτούμενο ύψος και έπεσε σε βουνό λόγω ομίχλης, αναφέρει το πρακτορείο.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.